Cine este și cum arată soția lui Giani din Las Fierbinți. Galerie FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
29/09/2019, 15:04
Cine este și cum arată soția lui Giani din Las Fierbinți. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Constantin Diță are o soție și doi copii. Sursa foto: PRO TV

Pe soția lui Giani din Las Fierbinți o cheamă Raluca și ea este, de fapt, femeia care stă în spatele actorului Constantin Diță, cea care este alături de el la bine și la greu. Actorul cunoscut pentru personajul din serialul difuzat în prime-time de PRO TV are o familie minunată, mai puțin cunoscută publicului larg.

Soția lui Giani i-a dăruit actorului doi băieței minunați

Cei doi au împreună doi băieți și sunt împreună de ani buni. Nevasta lui Costi Diță a spus la un moment dat că se uită la producțiile în care joacă bărbatul ei, dar că nu este fană Giani, căci nu îi place felul în care își vopsește părul și cum se îmbracă. În realitate, actorul este mai normal și nu umblă după extravaganțele cu care a fost cunoscut în celebrul sitcom.

Din căsnicia celor doi s-a născut Vladimir, în urmă cu cinci ani de zile. A fost primul lor copil, de care tăticul este tare mândru. Apoi s-a născut și cel de-al doilea băiat. „E fericit omuleţul! El îmi zicea că are nevoie de un frăţior pentru o companie militară. Aşa spunea înainte să apară în schemă copilul numărul doi. L-am rezolvat”, declara în urmă cu ceva timp actorul, scrie okmagazine.ro.

soția lui giani las fierbinți
Pe soția lui Giani din Las Fierbinți o cheamă Raluca. Sursa foto: wowbiz.ro

Drumul spre succes, presărat cu multe momente dramatice

Drumul spre succes nu a fost unul foarte ușor pentru Costi Diță, iar soția lui i-a fost aproape în toate etapele vieții sale. Acesta povestise într-un interviu acordat lui George Buhnici prin ce a fost nevoit să treacă pentru a se bucura de faima de care acum nu mai scapă nici cu apă sfințită.

Actorul a fost greu încercat de viață. Într-un singur an fusese implicat în nu mai puțin de 5 accidente de mașină, iar colac peste pupăză, a aflat apoi că mama lui avea cancer. Tot în aceeași perioadă i-a murit și bunica, iar apoi actorul s-a ales cu o alergie urâtă, căci i-au apărut niște semne bizare pe piele.

În cea mai nefastă perioadă a vieții sale, pe care actorul a descris-o cu multă prudență, a stat în casă și a citit. Acesta își amintește și acum că a fost o etapă sinistră prin care nu ar mai vrea să treacă niciodată și pe care nu o dorește nici celui mai mare dușman al său. A depășit, în cele din urmă, toate problemele, iar acum se bucură de viața pe care o are alături de Raluca Oana și cei doi băieței pe care îi au.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×