Băiatul lui Giani din Las Fierbinți este o fumusețe rară. Galerie FOTO

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
24/09/2019, 14:00
Băiatul lui Giani din Las Fierbinți este o fumusețe rară. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Giani din Las Fierbinți are o familie minunată. Sursa foto: PRO TV

Băiatul lui Giani din Las Fierbinți, din căsătoria actorului cu Oana Raluca, merge deja la școală și îi face mândri zi de zi pe părinți. Constantin Diță, unul dintre cei mai iubiți actori ai momentului, este un om cu totul diferit în afara platourilor de filmare. Acesta are o familie minunată, o soție și un băiețel de 9 anișori.

Băiatul lui Giani din Las Fierbinți este elev

Constantin Diță alias Giani se bucură de puținul timp liber pe care îl are cu familia. Actorului îi place să fie tot timpul alături de familia sa și a declarat într-un interviu că este bucuros atunci când se joacă cu băiețelul. Principala preocupare a actorului, pe lângă cea legată de carieră, este creșterea copilului și asigurarea a tot ce are acesta nevoie.

Despre Vladimir, băiatul său, Costi Diță a spus că nu știe dacă va dori să fie și el actor, dar a remarcat că este foarte bun la memorarea textelor, referindu-se probabil la ceea ce a învățat la grădiniță și școală. Întrebat ce vrea să se facă atunci când va fi mare, băiatul lui Constantin a spus că vrea să fie ba bucătar, ba cavaler, ba prinț.

băiatul lui giani din las fierbinți
Băiatul lui Giani din Las Fierbințiare 9 anișori. Sursa foto: protv.ro

Constantin Diță: „Nu știu dacă Vladimir îmi va călca pe urme”

„Nu știu încă dacă Vladimir îmi va călca pe urme sau dacă are fire de artist. Deocamdată am observat că memorează texte foarte ușor… Uneori facem întrecere de glume. Ce pot spune liniștit e că, deocamdată, nu e mai bun decât mine și sper să nu fie, că… vorba aia, o să-mi ia pâinea de la gură și o să ajung la mâna lui. Glumesc, evident”, a declarat Constantin Diță pentru protv.ro.

„Până acum a vrut să fie bucătar, prinț și, mai nou, cavaler rătăcitor. Nu știu dacă o să aibă legătură cu zonă artistică. Pentru mine nu contează asta atât de mult. Sănătos să fie. În rest, o să vedem ce și cum”, a mai spus actorul din „Las Fierbinți”.

Cât despre rolul pe care îl joacă în sitcomul de la PRO, Giani spune: „Eu am ajuns la băiatul ăsta , Giani, pas cu pas, deci înseamnă că e ceva diferența între noi. Giani ia lucrurile mai ușurel, nu-i plac complicațiile, nu se leagă la cap cu nimic, nu e capabil să aibă grijă de nimeni, nici măcar de el, nu știe tabla înmulțirii… E un fluture… Mai o glumă, mai o combinație defectuoasă, mai o vrăjeală…”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×