Cine este și cum arată Alice Dumitrescu, soția lui Horia Brenciu. Este împreună cu juratul de la Vocea României de ani de zile

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/11/2019, 20:30
Cine este și cum arată Alice Dumitrescu, soția lui Horia Brenciu. Este împreună cu juratul de la Vocea României de ani de zile GALERIE FOTO
Soția lui Horia Brenciu este producător de televiziune. Sursa foto: OK Magazine

Juratul de la Vocea României este destul de discret cu viața sa personală, chiar dacă soția lui Horia Brenciu a apărut în public de mai multe ori. Vedeta de la PRO și femeia vieții sale au știut cum să gestioneze relația pe care o au astfel încât să nu apară informații intime în presă.

Soția lui Horia Brenciu este producător de televiziune

Alice Dumitrescu este femeia cu care Horia Brenciu și-a unit destinul în anul 2014, deci deja au o experiență împreună de cinci ani. Cei doi nu s-au căsătorit imediat cum s-au cunoscut pentru că nu actele au fost importante pentru ei, ci la mulți ani după. Juratul de la Vocea României și Alice (45, respectiv 49 de ani) au fost prieteni la început și au tatonat terenul de mai multă vreme. Horia și Alice au o fetiță împreună, pe Mina, care a venit pe lume la 1 noiembrie 2012. Alice mai are două fete, ceva mai mari, de 25 respectiv 16 ani pe nume Andreea și Maria.

„Pe Horia l-am cunoscut în 1995, la TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) și l-am rugat să-i țină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere. L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relație. Mă uitam la el și nu-mi venea să cred cât de energetic, pozitiv, minunat este. Mă surprind și acum gândind același lucru”, a declarat Alice Dumitrescu într-un interviu, scrie click.ro.

Alice a lucrat la Antena 1, iar apoi la Digi 24

Și Alice lucrează în industria de entertainment, la fel ca soțul ei. Femeia este producător de televiziune, iar după plecarea de la Antenă în 2015, aceasta s-a angajat la Digi 24 unde realiza Superjurnal.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×