Cine este Rose Adhiambo de la „Gospodar fără pereche”. Tânăra s-a iubit cu Radu Mazăre

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
22/02/2020, 14:03
Cine este Rose Adhiambo de la „Gospodar fără pereche”. Tânăra s-a iubit cu Radu Mazăre
Rose Adhiambo s-a iubit cu Radă Mazăre. Sursa foto: Youtube

O tânără participantă la emisiunea „Gospodar fără pereche” este nimeni alta decât o fostă iubită a primarului Radu Mazăre. Rose Adhiambo este o tânără de culoare născută în România şi care acum încearcă să se aşeze la casa ei alături de un tânăr fermier.

Rose Adhiambo a fost iubita fostului primar Radu Mazăre

Telespectatorii PRO TV au avut o surpriză mare când în cadrul emisiunii „Gospodar fără pereche” au dat cu ochii de Rose Adhiambo, un tânăr model de culoare. Tânăra este cunoscută publicului larg pentru că aceasta s-a iubit Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei.

Rose Adhiambo este acum concurentă în cadrul showului „Gospodar fără pereche„. Aceasta, alături de mai multe tinere, încearcă să cucerească inima unui tânăr gospodar care vrea să se însoare. Focoasa mulatră a avut pînă în prezent mai multe eşecuri în dragoste, iar acum speră să îşi refacă viaţa în cadrul showului TV.

Rose Adhiambo vrea să îl cucerească pe fermierul Radu Stan

Rose Adhiambo concurează pentru inima fermierului Radu Stan. Acesta are 28 de ani şi o place. Modelul va întâmpina ceva probleme pentru că are o fetiţă dintr-o relaţie anterioară. Lucru care lui Radu Stan nu îi convine. Acesta a declarat că nu îi plac copiii mici.

Emisiunea Gospodar fără pereche este prezentată de Genina Ilieş. „Pe lângă faptul că mi-am dorit foarte mult să reintru în televiziune, să prezint Gospodar fără pereche a fost mai mult decât mi-aș fi putut imagina.

Ce-i drept, atunci când îmi doresc anumite lucruri, ele se întâmplă, pentru că iubesc foarte mult ceea ce fac. Mai mult, s-au și legat lucrurile, eu urmăream emisiunea la televizor, eram telespectator și-mi plăcea foarte mult ideea.

Gospodar fără pereche e o emisiune frumoasă, care poate schimba vieți. Iar mie îmi plac lucrurile astea care țin de viață. Mi se pare cel mai frumos lucru să ajuți un om să fie fericit”, declara prezentatoarea „Gospodar fără pereche”, Geanina Ilieş.

Geanina Ilieş a jucat într-un serial urmărit de milioane de telespectatori, în anul 2008. Geanina Ilieş a jucat timp de timp de 10 episoade rolul unei tinere nonconformiste. Rolul, spunea actriţa, a ajutat.o să descopere pasiunea pentru dans.

Acest rol m-a ajutat să-mi descopăr o altă latura de-a mea, plăcerea de a dansa. Am avut langa mine oameni extraordinari, iar Ioana Macarie, actrita, dar si coregrafa serialului, m-a ajutat sa invat si sa simt gustul dansului.

Am alaturi de mine, pe platoul de filmare, actori consacrati alaturi de care se viseaza orice tanar ambitios. De la ei am aflat cateva dintre tainele meseriei de actor„, declara Genina Ilieş.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×