Cine este rivala lui Kate Middleton. Prințesa i-a interzis accesul la Palat FOTO

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
24/03/2019, 18:05
Cine este rivala lui Kate Middleton. Prințesa i-a interzis accesul la Palat FOTO GALERIE FOTO
Rivala lui Kate Middleton are interzis la evenimentele Casei Regale

Kate Middleton a rupt legăturile cu una dintre cele mai bune prietene ale sale! Era invitată la toate petrecerile organizate de ducii de Cambridge, ba, mai mult, copiii lor se jucau împreună, iar acum este interzisă la evenimentele organizate de Kate Middleton și prințul William.

Rivala lui Kate Middleton a fost curtată de Prințul William

Nimeni nu știe exact de la ce a plecat cearta cu Rose Hanbury, dar aceasta nu a mai fost văzută la petreceri, iar copiii celor două femei nu mai petrec timpul împreună. Rose Hanbury are 35 de ani este fost model și se pare că a fost curtată în trecut chiar de Prințul William.

Toată lumea a fost șocată însă când frumoasa brunetă s-a căsătorit cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea. S-a căsătorit cu David Rocksavage, în vârstă de 58 de ani, al șaptelea marchiz de Cholmondeley.

Rose Hanbury este casatorita cu un barbat cu 23 de ani mai mare

Rose Hanbury este căsătorită cu un bărbat cu 23 de ani mai mare decât ea

Kate Middleton și prințul William păreau buni prieteni cu vecinii lor din Norfolk, însă acum ducesa i-a interzis soțului ei să îi mai cheme la evenimente și petreceri regale. Rose Hanbury și soțul ei au împreună trei copii, gemenii Alexander și Oliver (9 ani) și Iris (3 ani).

Potrivit unor surse apropiate de familia regală, între Kate Middleton și Rose Hanbury s-a iscat o dispută. Părinții lui Rose Hanbury, Tim și Emma, sunt șocați de cearta dintre cele două, însă nu au dorit să comenteze pe marginea acestui subiect, potrivit Daily Mail.

Rose Hanbury este foarte cunoscută în înaltă societate. Cu un pedegree aristocrat, bruneta este faimoasă pentru frumusețea ei, dar și pentru faptul că mulți bărbați puternici au încercat să o cucerească, printre care și William, dar nu au reușit. Alesul inimii ei este bogătașul David Rocksavage, al șaptelea marchiz de Cholmondeley, care este este cu 23 de ani mai mare decât fostul manechin. Multă lume a fost șocată când cei doi s-au căsătorit la doar două zile după ce și-au anunțat logodna, Rose fiind deja însărcinată cu gemeni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×