Filmul care i-a scandalizat pe britanici! Kate Middleton, filmată în sala de pilates, dansînd la bară

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/10/2015, 08:20
Filmul care i-a scandalizat pe britanici! Kate Middleton, filmată în sala de pilates, dansînd la bară GALERIE FOTO

Britanicii au fost de-a dreptul şocaţi când pe internet a fost distribuit un filmuleâ în care Kate Middleton apare dansând la bară. Asta după ce oricum au apărut discuţii, când s-a aflat că ducesa de Cambridge ia astfel de cursuri. Kate Middleton ajunge la sala de sport. Se schimbă, se machiază, vorbeşte puţin cu William la telefon şi apoi începe să danseze la bară. (CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE)

Şi dansează, şi dansează, şi la final afli de fapt că e vorba despre o reclamă la un site unde-ţi poţi face un jurnal online.

Bineînţeles că în clipul publicitar nu apare chiar Kate, ci o sosie de-a ei, dar acest lucru nu este menţionat şi, din neatenţie, unii poate chiar au crezut că au văzut-o pe viitoarea regină a Marii Britanii dansând la bară.

În plus, glume de acest fel nu se fac cu membri ai casei regale. Pe de altă parte, s-a zvonit, în vară, după ce a născut-o pe prinţesa Charlotte, că ducesa Catherine ar fi luat nişte lecţii de dans la bară.

„Kate a fost de acord să ia o lecţie ca o glumă. A fost atât de îngrijorată că va fi văzută sau recunoscută, încât a purtat o eşarfă pe cap ca o modalitate de a se deghiza. Însă i-a plăcut! Ea spune tuturor că a fost un exerciţiu grozav şi mi-a spus mie că o femeie ar trebui întotdeauna să aibă talente secrete de scos din mânecă”, spunea unul dintre bodyguarzii lui Kate Middleton.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×