Cine este Olivia Alexandru, tânăra a cărei voce i-a cucerit pe jurații de la Românii au talent. Mihai Petre: „Momentul meu preferat”

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
03/04/2020, 22:40
Cine este Olivia Alexandru, tânăra a cărei voce i-a cucerit pe jurații de la Românii au talent. Mihai Petre: „Momentul meu preferat”
Olivia Alexandru, Românii au talent sursa: facebook.com

Olivia Alexandru, concurenta care i-a impresionat pe jurații de la Românii au talent, a fost finalistă la Vocea României junior, în 2018, unde a făcut un spectacol extraordinar. Și de această dată, prestația i-a adus biletul pentru etapa următoare.

Olivia Alexandru:”Am renunțat la canto pentru școală”

Olivia a demontrat că se poate, atunci când vrei cu adevărat. Chiar dacă a renunțat la canto pentru a se ocupa mai mult de școală, nu a renunțat la visul ei și s-a pregătit singură acasă. Acestea au fost cuvintele cu care a pășit pe scena de la Românii au talent și a emoționat o țară întreagă.

„Am renunțat la canto pentru școală. Am repetat acasă pentru a mă redescoperi”.

Vocea ei a ridicat sala în picioare, iar Mihai Petre a fost cu adevărat impresionat de Olivia: „A fost momentul meu preferat din tot ce am văzut până acum în sezonul ăsta”.

Olivia Alexandru la Vocea României
Olivia Alexandru a ajuns in finala de la Vocea României junior
sursa: facebook.com

A fost recunoscută de Andra

Încă de cum a intrat pe scenă, Olivia a fost recunoscută de Andra, încântată să o revadă din nou pe scenă: „Sunt foarte bucuroasă să te revănd, mi-a plăcut de tine deşi nu erai în echipa mea, îmi place foarte mult cum ai crescut. Acum simt că faci parte din echipa mea”, a spus Andra.

Finalistă la Vocea României junior

Pasionată de muzică, în special de rock, a început să ia lecții de chitară la Liceul de Artă din Piatra Neamț, iar la vârsta de 12 ani s-a apucatt de canto. În 2015, la vârsta de 15 ani, Olivia a participat la Vocea României Junior. A trecut de audițiile pe nevăzute cu brio și a ajuns în echipa Innei.

Talentul, vocea, dar și ajutorul din partea artistei au adus-o pe tânăra elevă din Piatra Neamț în finala concursului. Lupta a fost strânsă, iar la final, trofeul a ajuns la Maya Ciosa, concurentă în echipa Andrei.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×