Cine este Narynen Abessi, tunisianca de la Românii au talent care le-a făcut tuturor pielea de găină cu vocea ei

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/04/2020, 21:30
Cine este Narynen Abessi, tunisianca de la Românii au talent care le-a făcut tuturor pielea de găină cu vocea ei
Narynen Abessi i-a fascinat pe jurații de la Românii au talent cu vocea ei. Sursa foto: captură PRO TV

Narynen Abessi, o tânără de 26 de ani din Tunisia, i-a vrăjit pe jurații de la Românii au talent cu vocea ei cu totul specială.

Narynen Abessi, o tunisiancă pentru care arta înseamnă evadarea din stres

Fata a primit patru de „Da” din partea juraților, iar povestea ei este una destul de interesantă. Locuiește în Arad, acolo unde a terminat Facultatea de Medicină.

Pe lângă meseria pe care a ales-o, frumoasa brunetă este atrasă și de artă. Îi place să picteze, să scrie, să sculpteze, dari mai ales să cânte.

S-a adaptat atât de bine în țara noastră încât are de gând să rămână aici. La Românii au talent, Narynen Abessi a vrut să cânte și a făcut-o într-un mare fel!

Jurații de la Românii au talent, fascinați de exotismul tinerei: „Mi se pare spectaculoasă apariția ta”

„Am 26 de ani și sunt din Tunisia. Am terminat Medicina anul ăsta în Arad. Mă atrage neurologia. Îmi place să cânt, să pictez, chiar și să pictez. Merg la spital în fiecare zi, văd oamenii bolnavi, absorb energia lor. Când vin acasă pun un pic de muzică ba pictez, ba scriu ceva”, s-a descris tunisianca.

„Pentru mine, arta e o evadare din stres. În melodia cântată e vorba despre energia feminină și puterea pe care o au femeile, despre lumină”, a mai spus fata care i-a făcut pielea de găină Andrei.

Florin Călinescu: „Suntem total descoperiți la muzica tunisiană. Nu e ușoară”. Și Andi Moisescu a fost fascinat de această apariție, prima concurentă care vine din Tunisia la show-ul de la PRO TV.

„Mi se pare spectaculoasă apariția ta. Ești extrem de exotică. O fată din Tunisia care vorbește în limba română care cântă folclor tunisian. Numai dacă spun asta cuiva și-ar dori să deschidă televizorul să vadă”, a spus Andi. Andra nu a avut cuvinte în fața reprezentației fetei, așa că s-a rezumat doar să îi acorde un „Da” din toată inima.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×