Cine este iubitul discret al Andreei Marin. Ocupă o funcție importantă și rareori a fost văzut alături de ea

în Stiri mondene
16/08/2019, 19:32
Cine este iubitul discret al Andreei Marin. Ocupă o funcție importantă și rareori a fost văzut alături de ea GALERIE FOTO
Cine este iubitul discret al Andreei Marin

Cine este iubitul discret al Andreei Marin! Andreea Marin a fost plecată în vacanță în insula Capri, alături de iubitul ei, fostul consul din Libia. Relația dintre ei este din ce în ce mai apropiată, iar insula italiană reprezintă pentru cei doi un motiv de sărbătoare în fiecare an, deoarece sărbătoresc un anumit eveniment din viața lor.

Cine este iubitul discret al Andreei Marin

”Am fost acolo unde mă duc pașii în fiecare an. Italia îmi place din multe puncte de vedere, natură superbă, mâncare bună, oameni veseli. Am stat trei zile, dar mi-a adus energie cât pentru o jumătate de an. În Capri mergem în fiecare an, deoarece sărbătorim ceva al nostru”, a declarat Andreea Marin la Vorbește Lumea, emisiunea de la Pro TV.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au făcut naveta mai bine de doi ani, întrucât el era, la acea vreme, consulul României în Libia și locuia în Africa. Cei doi obișnuiau să se vadă la câteva săptămâni, acea perioadă fiind plină de minivacanțe. Între timp, cei doi s-au mutat împreună, după ce relația la distanță a trecut proba timpului.

Cine este iubitul discret al Andreei Marin
Cine este iubitul discret al Andreei Marin

Cum petrece Andreea Marin ”ca fetele” cu fiica sa, Violeta

Vedeta a vorbit și despre fiica ei, Violeta, cu care a avut un proiect foarte recent. Zână Surprizelor a vorbit deschis despre zilele petrecute alături de fiica ei.

”Violeta a avut mari emoții, este domnișoară, are aproape 12 ani și am realizat o copertă împreună. Am realizat o ședință foto împreună. Îmi doream ca ea să nu se simtă stresată de tot ce era în jurul ei la ședința respectiă, dar nu a avut nevoie, a fost foarte naturală. A fost o poveste frumoasă mamă-fiică. A terminat anul cu note foarte bune. Vom merge la Londra, la studio-urile Harry Poter. Este un tur de 7 ore, dar o fac petru ea. 

Sunt alte provocări pentru adolescenții din ziua de azi. Trebuie să înveți odată cu adolescentul. Bunul simț trebuie să fie bun simț, nu e loc de răsfăț. Suntem deschise, suntem două firi temperamentale. Văd la ea corpul meu pe care l-am avut odinioară, am vorbit despre băieți, despre pubertate. Nu ne-a învățat nimeni cum să vorbim despre asta. Uneori ne e rușine să deschidem subiecte sensibile, dar sunt deschisă. 

Facem sport, mergem într-un parc din apropierea casei. Mergem la film împreună, gătim împreună și chiar gătește mai bine decât mine. Îmi face surprize culinare. Ne jucăm cu animalele, cântăm la pian, ne distrăm mereu. Este un spirit independent și o voi lăsa să-și urmeze chemarea, dar cu limită”, a declarat Andreea Marin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×