Cine este fiica lui Cornel Galeș. Claudia îi va moșteni averea, dar în trecut l-a dat în judecată pe fostul soț al Ilenei Ciuculete

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
04/12/2019, 17:15
Cine este fiica lui Cornel Galeș. Claudia îi va moșteni averea, dar în trecut l-a dat în judecată pe fostul soț al Ilenei Ciuculete GALERIE FOTO
Claudia, fiica lui Cornel Galeș, ar putea moșteni averea bărbatului. Sursa foto: spynews.ro

Puțină lume știe că fostul soț al Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș, avea o fiică din prima căsnicie. Claudia este cea care va moșteni averea bărbatului, dar în urmă cu 12 ani l-a dat în judecată pentru neplata pensiei alimentare. 

Fiica lui Cornel Galeș, Claudia, moștenitoarea averii bărbatului

Moartea lui Cornel Galeș a venit fulgerător și a surprins o lume întreagă. Mulți se întreabă cine va moșteni averea lui Cornel Galeș, casa și mașina pentru care plătise un sac de bani pentru a avea în Spania confortul cu care fusese obișnuit în România.

Fostul soț al regretatei artiste de muzică pupulară Ileana Ciuculete a fost căsătorit în trecut o perioadă scurtă de timp. Din căsătoria cu Nela Pintoiu a rezultat o fiică, Claudia, pe care a părăsit-o la vârsta de numai 4 ani, iar acum ea va moșteni averea lui Cornel Galeș.

Cornel Galeș a declarat în urmă cu câțiva ani că fosta familie este de domeniul trecutului, asta după ce fiica sa l-a dat în judecată pentru pensia alimentară. Se întâmpla în anul 2007, iar fostul manager nu a avut cuvinte tocmai bune la adresa primei soții și a copilului biologic.

Claudia și-a dat în judecată tatăl pentru pensie alimentară

„Fosta familie e de domeniul trecutului. Fiica mea şi mama ei, care nu e deloc săracă, fiindcă are două apartamente în București și o casă de vacanță la Buzău, vor doar să mă sicaneze. Fac tot felul de mizerii.

Mulți, puțini, cât au fost, eu i-am plătit fetei banii, așa că nu vreau decât să mă lase în pace”, a declarat în urmă cu 12 ani Cornel Galeș despre decizia fiicei sale de a-l da în judecată, potrivit ciao.ro.

Cornel Galeș a mai spus în trecut că fiica sa și fosta soție au o situație financiară bună și nu duc lipsă de bani. Bărbatul nu a păstrat legătura cu prima sa soție și s-a concentrat exclusiv pe mariajul cu Ileana Ciuculete cu care nu a avut urmași.

„Noi am divorţat de peste 27 ani şi nu am mai păstrat legătura. Nu l-a interesat niciodată soarta fiicei lui. Mai mult, a vorbit foarte urât despre noi. Vă rog să nu mă mai deranjaţi. Mulţumesc”, a declarat Nela Pintoiu pentru  click.ro.

În momentul de față Claudia, fiica lui Cornel Galeș, are 32 de ani și lucrează ca stewardesă. Fata este moștenitoarea de drept a averii lui Cornel Galeș.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×