Cine este Eliza, din serialul Vlad, de la Pro TV! Cum arată Olimpia Melinte, cea care o interpretează. FOTO

Raluca Ogaru    Silviu Ghering    Ana Chivu   
în Stiri mondene
26/02/2019, 09:27
Cine este Eliza, din serialul Vlad, de la Pro TV! Cum arată Olimpia Melinte, cea care o interpretează. FOTO GALERIE FOTO
Cine este Olimpia Melinte, interpreta personajului Eliza, din serialul Vlad?

Eliza, din serialul Vlad, început de curând la Pro TV, este personajul feminin principal. Olimpia Melinte este interpreta sa. Actrița este destul de cunoscută datorită producțiilor din care a mai făcut parte. Frumoasa roșcată are 32 de ani și este din Iași, dar a venit la București pentru a-și împlini visul.

Se pare că succesul i-a surâs, astfel că în anii de carieră a primit premiul TV Mania Awards: TV 1000 Sponsor Award. De asemenea, a fost nominalizată la Goia Award la categoria celei mai bune actrițe. Iată în ce filme a jucat și cum a reușit să aibă succes în carieră?

Cine este Eliza, din serialul Vlad?

Olimpia Melinte, interpreta noului serial de la Pro TV, Vlad, are 32 de ani și este din Iași. Actrița a absolvit Facultatea de Arte „George Enescu” din Iași, secția artă dramatică, la clasa actorului Emil Coșeru. Debutul l-a avut în lungmetrajul „Cele ce plutesc”. Rolul din acest prim film i-a adus 2 nominalizări la Galele GOPO 2010.

Olimpia Melinte, interpreta personajului Eliza, din serialul Vlad
Olimpia Melinte, interpreta personajului Eliza, din serialul Vlad

Olimpia Melinte, despre viața de familie: „A fost mereu echilibrul de care am avut nevoie”

Incitanta interpretă a personajului Eliza din serialul „Vlad” de la ProTV, actrița Olimpia Melinte a declarat, într-un interviu pentru Formula AS că familia este echilibrul său. „Eu și Constantin suntem împreună de la 17 ani și ne-am căsătorit la 22. Dacă nu ar fi fost el, n-aș fi reușit multe lucruri în actorie. A fost mereu echilibrul de care am avut nevoie. Fiindcă actoria e o meserie care te descoperă foarte mult, te face foarte vulnerabil, ești expus în permanență criticilor, lucrezi cu tine, cu ce ai mai de preț, îți pui tot sufletul în fața camerei. N-aș fi putut face asta, dacă n-aș fi știut că am un loc al meu, un cuib la care mă pot refugia, în care mă așteaptă Constantin. Cred că și asta moștenesc tot de la moldovenii mei: îmi place ideea de clan, de familie. Țin legătura cu mătușile, verișoarele și nepoatele mele. Faptul de a fi cu toții împreună de sărbători îmi dă o mare împlinire”.

Filmografie Olimpia Melinte

#Selfie 69 (2016)
București NonStop (2015)
Cel Ales (2015)
#Selfie (2014)
Proiecte de trecut (2014)
O lume nouă (2014)
Canibal (2013)
Planșa (2013)
Sette opere di misericordia (2011)
Draft 7 (2010)
Cele ce plutesc (2009)
Pisi Pisi Pam Pam (2008)

Dublaje

Disney Channel
Sunt în formație – Lana
Totul pentru dans – Rocky Blue
Baftă Charlie – Teddy Duncan
Lemonade Mouth – Olivia White
Magicienii din Waverly Place – Julieta Van Heusen
O viață minunată pe punte – Maddie Fitzpatrick
Prieteni și Adversari – Halley Brandon
K.C. sub acoperire – K.C. Cooper

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×