Cine este Andra Gogan, cântăreața transformată în vloggeriță cu sute de mii de subscriberi

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
13/07/2019, 16:31
Cine este Andra Gogan, cântăreața transformată în vloggeriță cu sute de mii de subscriberi GALERIE FOTO
Cine este Andra Gogan

Mulți se întreabă cine este Andra Gogan! Ei bine, Adra Gogan este o tânără cu un succes nebun pe YouTube, care a strâns aproximativ 2 milioane de abonați, cântă de la vârsta de 3 anișori, numele ei a fost scris de două ori în Cartea Recordurilor, și-a împrumutat vocea pentru a dubla cele mai populare personaje de desene animate de la Disney, a prezentat emisiuni pentru copii, a făcut reclame, a fost asistentă la emisiunea ”Acces Direct” și a ajuns și în semifinale la Românii au talent!

Cine este talentata Andra Gogan

Ajunsă la vârsta de 21 de ani, Andra Gogan este o vloggeriță de succes, dar marea ei dragoste este televiziunea. Aceasta și-a împrumutat vocea pentru foarte multe personaje din serialele difuzate de Disney, printre cele mai cunoscute fiind „Prințesa Sofia” și „Doctorița Plușica”.

De mică a fost foarte competitivă și dornică să meargă la diverse emisiuni, spectacole, fiind pasionată atât de muzică, dans, step și actorie. Puștoaica a început să cânte de la 3 ani, urmând lecții de canto, la 7 ani a început să danseze step, la 8 ani a început dansul sportiv de performață, iar de la 10 face street dans și cursuri de chitară.

Cine este Andra Gogan
Cine este Andra Gogan

Andra Gogan și Selly, scandalul anului între influenceri

Dat fiind faptul că a fost un copil precoce, Andra a reușit să intre de două ori în Cartea Recordurilor: pentru cel mai lung concert live susținut de un copil, resectiv 55 de melodii, și cele mai multe albume vândute de un copil, respectiv 36!

În ultimul an, Internetul a vuit după un scandal între cei mai cunoscuți vloggeri din România. Andra Gogan s-a certt și s-a jignit cu Selly, iar internetul s-a împrțit în două tabere. Fratele Andrei a fost chiat bătut de câșiva fani ai lui Selly, iar Andra a fost protagonista unui scandal sexual! Un filmuleț nerecomdandat minorilor a apărut pe Internet, iar tânăra artistă se spunea că ar fi chiar Andra Gogan. Se pare că totul a fost o minciună grosolană.

Internetul a vuit din nou, după ce Selly s-a dus la ușa fraților Gogan și le-a cerut să facă pace și pace a fost. Cei trei puști și-au strâns mâna și au avut și un mesaj pentru comunitatea online.

„Cred că ați înțeles că ce se întâmplă în culise nu este o dramă între youtuberi atunci când este o ceartă. Cred că au fost greșeli de ambele părți, cred că și lumea a fost foarte, foarte înverșunată pe zona asta de ură, dar până la urmă asta e lumea. Lumea asta vrea: dramă și scandal. Sper că discuția noastră (n.r. – cu Andra și Răzvan) să aducă un vibe pozitiv în toată comunitatea”, le-a transmis Selly admiratorilor din mediul online.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×