Cine este Adriana Simionescu. Fiica lui Adi Minune a impresionat la Vocea României. “Nu aş dori să cânt manele”

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
21/09/2019, 08:25
Cine este Adriana Simionescu. Fiica lui Adi Minune a impresionat la Vocea României. “Nu aş dori să cânt manele” GALERIE FOTO
Cine este Adriana Simionescu. Sursa foto: vocearomaniei.protv.ro

Cine este Adriana Simionescu, fata care l-a făcut pe Horia Brenciu să se întoarcă cu tot cu scaun, la Vocea României! Ei bine, Adriana Simionescu are 16 ani, este elevă la liceul Dinu Lipatti, studiază canto-jazz și vrea să ajungă la fel de faimoasă ca Beyonce. Și, în plus, este fiica lui Adrian Minune, celebrul manelist.

Fiica lui Adi Minune vrea să demonstreze întregii lumi cine este Adriana Simionescu

Adriana Simionescu (16 ani) a venit la Vocea României pentru a demonstra că este mult mai mult decât ”fata lui tata”. ”Tatăl meu este Adrian Minune și este cântăreț de manele. Din această cauză eu trebuie să muncesc mult mai mult decât un copil normal. Este și un privilegiu, dar și o povară”, își începe povestea tânăra de 16 ani, care este fiica mai mică a lui Adrian Minune.

”Încă de la grădiniță am fost marginalizată de oamenii din jur, de profesori. De ce? Pentru că eram țigancă. Nu aș dori să cânt manele, să fiu la fel ca tata. Mediul în care muncește el nu mi se potrivește, nu mi se pare safe pentru o fată”, spune Adriana.

Cine este Adriana Simionescu
Cine este Adriana Simionescu. Sursa foto: vocearomaniei.protv.ro

Fiica lui Adi Minune, antrenată de Horia Brenciu la Vocea României

Adriana Simionescu este elevă la Dinu Lipatti, după ce și-a convins cu greu tatăl să o lasa să studieze muzica. Fata cea mică a lui Adi Minune studiază canto-jazz și își dorește să își faca o carieră muzicală, chiar internațională, prin propriile puteri.

”Aș vrea să ajung ca Delia, ca Andra, dar cel mai mult – ca Beyonce. Știu că o să fie foarte multe păreri, unele bune, altele mai puțin bune, dar sunt ale lor. De unele țin cont, de altele – nu. E bine pentru mine că antrenorii nu știu cine sunt eu, pentru că vreau să dovedesc lumii întregi că eu sunt Adriana Simionescu, nu Adriana, fata lui Adrian Minune”, a mai declarat tânăra.

Tânăra concurentă merge mai departe la Vocea României, după ce l-a impresionat pe Horia Brenciu cu piesa lui Emeli Sande, ”My Kind of Love”. Juratul s-a întors și a câștigat-o pe Adriana Siminonescu în echipa lui.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×