Cum arată azi fiica cea mică a lui Adrian Minune! Unii spun că Adriana e mai frumoasă decât Carmen

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
27/03/2019, 11:34
Cum arată azi fiica cea mică a lui Adrian Minune! Unii spun că Adriana e mai frumoasă decât Carmen GALERIE FOTO
Cum arată azi fiica cea mică a lui Adrian Minune!

Adrian Minune este un adevărat familist. Are o soție căreia îi face toate poftele, drept mulțumire pentru faptul că este stâlpul casei, ea coordonându-le pe toate, iar împreună au trei copii: două fete și un băiat cu care se pot mândri oriunde s-ar duce.

Cum arată azi fiica cea mică a lui Adrian Minune

Însă, cu toate că se laudă că este ”cocoșul” în casă, când vine vorba despre ”comorile” sale, acesta se înmoaie, astfel că le face toate poftele. „Îmi iubesc și respect enorm soția și mă consult câteodată cu ea, dar în casă eu sunt ”cocoșul”, eu port pantalonii. În orice grup, chit că-l numim afacere, familie sau gașcă de prieteni, trebuie să existe un lider, astfel nu merge treaba, că spun eu”, a declarat interpretul.

Așadar, familia lui Minune este compusă din cei doi părinți și cei trei copii care vor duce mai departe tradiția familiei: Carmen, Adriana și Adrian Jr. Lumina reflectoarelor o cunoaște mai mult doar pe Carmen Simionescu, cunoscută drept Karmen, însă și frații ei vin cu pași repezi din urmă. Sora ei, Adriana, este și ea pasionată de muzică, învață la Liceul de Muzică „Dinu Lipatti” din București și visează să devină o cântăreață de renume internațional.

Cum arată azi fiica cea mică a lui Adrian Minune! Unii spun că Adriana e mai frumoasă decât Carmen
Unii spun că Adriana e mai frumoasă decât Carmen

Mezina familiei este îndrăgostită lulea

De altfel, fata este și într-o perioadă numai potrivită pentru a visa, a iubi și multe altele, căci adolescența vine la pachet și cu multe lucruri neprevăzute care vin și pleacă. Mezina familiei este îndrăgostită lulea de iubitul ei și se laudă cu el pe toate site-urile de socializare, iar de acest lucru sunt încântați și internauții. „Foarte frumos cuplu! Mă simt mândră că am ajutat la formarea lui!”, „Să vă ţină, fraţii mei frumoşi!”, „Iubiţii mei!”

„Nu îmi vine să cred ce văăăăd! Te-ai îndrăgostit, nepoţele! Bravo! Mulţi pupici!”, „Să vă ţină, sora mea! Să fiţi fericiţi”, „În sfârşit ai dat şi tu de bine! Aşa te vreau! Ţine capul sus! Ai grijă de tine, te pup!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor din mediul virtual.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×