Cine era tânăra găsită moartă în Bucureşti! Anchetatorii au găsit apartamentul încuiat

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
26/10/2019, 12:19
Cine era tânăra găsită moartă în Bucureşti! Anchetatorii au găsit apartamentul încuiat
Tânăra găsită moartă în fața unui bloc din București (Vitan-Bârzești) avea 29 de ani și ar fi încercat să se sinucidă în trecut. Sursa foto: PRO TV. Colaj: Fanatik

O descoperire șocantă a fost făcută în Capitală, în fața unui bloc din Calea Vitan-Bârzești. Polițiștii au găsit o tânără decedată, fără haine, semn că cel mai probabil ar fi fost aruncată din apartament. Persoana de sex feminin găsită pe asfalt avea 29 de ani și, potrivit unor date din anchetă, ar fi vorba despre o tentativă de sinucidere la mijloc.

Tânăra găsită moartă în Calea Vitan-Bârzești din București s-ar fi sinucis

Tragica descoperire a fost făcută aseară, pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei. Medicii au încercat să facă tot posibilul să o readucă la viață pe femeie, care era în stop cardiorespirator. Resuscitarea a durat mai bine de o oră, însă nu s-a mai putut face absolut nimic pentru femeia de 29 de ani. Anchetatorii au găsit apartamentul încuiat și au aflat că femeia a mai avut o tentativă de sinucidere în trecut.

Vecinii femeii nu cred că aceasta s-a aruncat de la etaj și susțin că e posibil să o fi împins cineva. Martorii nu știu dacă tânăra locuia singură în apartament, însă cred că stătea cel mai probabil cu chirie. Polițiștii se vor uita pe camerele de supraveghere instalate în zonă, care ar putea arăta ce s-a întâmplat cu adevărat, dacă fata s-a sinucis sau a împins-o cineva de la etaj.

Anchetatori: „Nu a lăsat niciun bilet de adio”

„Potrivit unor surse din anchetă, tânăra găsită moartă avea 29 de ani şi şi-ar fi pus singură capăt zilelor. Ea ar mai fi avut o tentativă de suicid în trecut. Nu a lăsat niciun bilet de adio, dar se pare că era singură în casă iar uşa ar fi fost închisă din interior, cheia fiind găsită în uşă, ceea ce ar exclude varianta ca ea să fi fost aruncată”, notează știrileprotv.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×