Cine era în maşină cu Cornel Galeş când s-a produs accidentul mortal: „Mi-a spus că nu ar fi condus el”

Catalin Nae    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
03/12/2019, 09:39
Cine era în maşină cu Cornel Galeş când s-a produs accidentul mortal: „Mi-a spus că nu ar fi condus el”
Un prieten al lui Cornel Galeş a dezvăluit cine era cu el în maşină când s-a produs accidentul

Apar noi informaţii cu privire la accidentul în care Cornel Galeş a murit. Se pare că incidentul rutier a avut loc în apropiere de Valencia şi nu a fost provocat de bărbatul care i-a fost soţ Ilenei Ciuculete. Mai mult decât atât, el nici măcar nu s-ar fi aflat la volan.

Cum s-ar fi produs accidentul în care a murit Cornel Galeş

Un prieten al lui Cornel Galeş a dezvăluit, la Antena Stars, că acesta era cu un prieten în maşină, care ar fi condus, de fapt automobilul. Acest fapt ar fi confirmat de imaginile surprins pe camerele de luat vederi.

În primul rând, vreau să spun că şi eu am fost şocat de veste când m-au sunat toţi ştiind că sunt un prieten apropiat de-al lui şi nici acum nu-mi vine să cred că s-a întâmplat aşa ceva.

El era în maşină cu un prieten, Sorin. Toată lumea zice că el ar fi condus, dar Viviana mi-a spus că nu ar fi condus Cornel, după imaginile de pe camerele de luat vederi”, a explicat Sorin Lepădat, la Antena Stars.

Naşa lui Cornel Galeş a prezentat o altă versiune a accidentului

Varianta prezentată de Sorin Lepădat o contrazice pe cea lansată în spaţiul public de naşa bărbatului, Doina Belu, care a susţinut că la volanul maşinii era Cornel Galeş. „Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit.

Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune.

Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo.

Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate.

Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic… Sper să nu fie adevărat, dar cred că este”, spunea aceasta, la scurt timp după accident.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×