Cine e iubita lui Gelu Oltean. Vanessa Youness e acuzată de DNA că a luat mită 1 milion de euro

Alex Năstase   
în Stiri mondene
16/12/2019, 10:12
Cine e iubita lui Gelu Oltean. Vanessa Youness e acuzată de DNA că a luat mită 1 milion de euro GALERIE FOTO
Vanessa Youness a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Sursa foto - facebook

S-a aflat și cine este iubita lui Gelu Oltean, fostul șef al DGIPI. Vanessa Youness e proprietara clinicii de welness Youness Clinic, unde se pare că se consumau droguri periculoase. Tânăra a fost arestată preventiv pentru 30 de zile alături de iubitul ei, cel care a condus Serviciului secret al Ministerului de Interne. Amândoi sunt acuzați de trafic de droguri.

Cine e iubita lui Gelu Oltean

De altfel, potrivit procurorilor DIICOT, Youness, Oltean și un cetățean britanic sunt acuzați că organizau ”reuniuni” de consum de DMT(dimetyltriptamina), drog de mare risc ce contine AYAHUASCA. Youness mai e implicată într-un dosar DNA și a fost o apropiată a fostului premier, Emil Boc.

Clinica pe care aceasta o conducea s-a aflat de-a lungul timpului în centrul unor reportaje TV. Mai multe vedete din showbiz obișnuiau să facă reclamă presupuselor tratamente. Iubitul ei, povestea pentru Evenimentul Zilei că are o relaţia cu Vanessa Youness, dar şi faptul că a încercat AYAHUASCA într-o experienţă ”spirituală” în America de Sud, conform g4media.ro.

Vanessa Youness e acuzată de DNA că a luat mită 1 milion de euro

Acum, Vanessa Youness e acuzată de DNA că ar fi luat mită un milion de euro, într-un dosar conex marilor dosare privind cumpărarea ilegală de către guvernele succesive a licenţelor Microsoft. Doi oameni de afaceri importanți au denunţat-o pe Youness în 2016.

Conform acestora, Youness ar fi primit un milion de euro în contul din Elveţia al unui off-shore din Seychelles. Cu toate acestea, banii efectiv nu au mai fost găsiți niciodată. Statul nu a ezitat și prin procuror a pus sechestru pe 4 terenuri.

Alte 6 apartamente și 2 garaje din Cluj și Dâmbovița ale femeii sunt sechestrate. Pe numele tinerei este deschis un dosar penal în care se încearcă să se afle unde a dispărut milionul de euro. Mai mult de atât, în contul din Elveția al femeii, procurorul a descoperit alte 1,5 milioane de euro, bani care n-au putut fi justificaţi.

Un amănunt interesant este acela că fostul premier al României și actual primar al Clujului, Emil Boc, are calitate de martor în dosarul Vanessei Amal Youness.

Acesta a mers la tribunal şi a transmis că nu a cunoscut dedesubturile afacerii de corupție, una care s-ar fi derulat fără știrea și implicarea lui.

Emil Boc susţine că femeia a locuit în același bloc cu el, pe Calea Victoriei, pe când el ocupa funcţia de premier. În plus, la percheziția de la locuința femeii, procurorii au găsit un ghid medical primit de Boc de la medicul Bogdan Oprița.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×