Cine e Elettra, moștenitoarea imperiului Lamborghini! Are 25 de ani și un corp de invidiat. Galerie FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/07/2019, 15:49
Cine e Elettra, moștenitoarea imperiului Lamborghini! Are 25 de ani și un corp de invidiat. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Elettra Lamborghini este moștenitoarea imperiului cu același nume. Sursa foto: Pinterest

Elettra Lamborghini este una dintre cele mai sexy moștenitoare de imperiu financiar din lume. Vedeta s-a remarcat în presa din Italia și Spania cu numeroase scandaluri, mai ales după ce a declarat public că este bisexuală. În urmă cu câțiva ani, Elettra s-a lăsat complet descoperită participând în reality-show-ul Gran Hermano VIP (Big Brother cu vedete, varianta spaniolă), show pe care era pe punctul să-l câștige.

Elettra Lamborghini, revelația reality-show-urilor din Italia, Spania, Marea Britanie și Brazilia

Elettra Lamborghini s-a născut pe 17 mai 1994 în Bologna, Italia, și este una din cele mai sexy dive internaționale. Este cântăreață, model și vedetă de reality-show-uri. În ultimii 3 ani s-a remarcat în mai multe producții difuzate de mai multe țări. În 2016 a participat la Super Shore, reality difuzat de MTV Spania și MTV Latinoamerica.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Popularitatea ei a crescut în anul 2017 când a participat la Big Brother Spania (a fost a patra finalistă) și a fost invitată specială la Big Brother Brazilia. Tot în anul ei de glorie din punct de vedere al aparițiilor televizate a fost invitată în show-ul britanic Geordie Shore, transmis de MTV UK.

elettra lamborghini intr-un pictorial sexy
Elettra este model, cântăreață și vedetă de reality-show-uri. Sursa foto: Instagram Elettra Lamborghini

Lamborghini este bisexuală declarată

Anul 2018 s-a remarcat în producțiile Acapulco Shore și Ex on The Beach. În 2019 este jurată la Vocea Italiei, emisiune-concurs difuzată de Rai 2. Dincolo de banii încasați din aparițiile televizate, Elettra este nepoata creatorului de automobile Ferruccio Lamborghini, a cărui avere a moștenit-o.

Viața ei personală a devenit una de interes public după ce a pus-o pe micul ecran fără nicio jenă. La Gran Hermano VIP, Elettra Lamborghini, a avut o relație cu prezentatoarea de radio Daniela Blume, iar povestea lor de iubire a captivat publicul acestui reality-show. Cu femeile nu a avut foarte mare noroc în dragoste, așa că s-a întors în brațele bărbaților. Din 2018 are o relație destul de serioasă cu dj-ul olandez Afrojack.

„Prefer să ies cu bărbaţi mai în vârstă, în jur de 40 de ani. Eu sunt de modă veche, vreau pe cineva care să mă curteze, să-mi deschidă uşa de la maşină şi să-mi ofere trandafiri. Pe scurt, un gentleman, ca şi tatăl meu”, a declarat Elettra într-un interviu recent.

Pe lângă toate aceste succese în scurta ei carieră TV, Elettra este și una dintre modelele curvy. Elettra nu are o problemă în a-și etala formele fizice de invidiat. Vedeta postează des fotografii interzise cardiacilor pe rețelele sale de socializare.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×