Cine e Elettra, moștenitoarea imperiului Lamborghini! Are 25 de ani și un corp de invidiat. Galerie FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/07/2019, 15:49
Cine e Elettra, moștenitoarea imperiului Lamborghini! Are 25 de ani și un corp de invidiat. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Elettra Lamborghini este moștenitoarea imperiului cu același nume. Sursa foto: Pinterest

Elettra Lamborghini este una dintre cele mai sexy moștenitoare de imperiu financiar din lume. Vedeta s-a remarcat în presa din Italia și Spania cu numeroase scandaluri, mai ales după ce a declarat public că este bisexuală. În urmă cu câțiva ani, Elettra s-a lăsat complet descoperită participând în reality-show-ul Gran Hermano VIP (Big Brother cu vedete, varianta spaniolă), show pe care era pe punctul să-l câștige.

Elettra Lamborghini, revelația reality-show-urilor din Italia, Spania, Marea Britanie și Brazilia

Elettra Lamborghini s-a născut pe 17 mai 1994 în Bologna, Italia, și este una din cele mai sexy dive internaționale. Este cântăreață, model și vedetă de reality-show-uri. În ultimii 3 ani s-a remarcat în mai multe producții difuzate de mai multe țări. În 2016 a participat la Super Shore, reality difuzat de MTV Spania și MTV Latinoamerica.

Popularitatea ei a crescut în anul 2017 când a participat la Big Brother Spania (a fost a patra finalistă) și a fost invitată specială la Big Brother Brazilia. Tot în anul ei de glorie din punct de vedere al aparițiilor televizate a fost invitată în show-ul britanic Geordie Shore, transmis de MTV UK.

elettra lamborghini intr-un pictorial sexy
Elettra este model, cântăreață și vedetă de reality-show-uri. Sursa foto: Instagram Elettra Lamborghini

Lamborghini este bisexuală declarată

Anul 2018 s-a remarcat în producțiile Acapulco Shore și Ex on The Beach. În 2019 este jurată la Vocea Italiei, emisiune-concurs difuzată de Rai 2. Dincolo de banii încasați din aparițiile televizate, Elettra este nepoata creatorului de automobile Ferruccio Lamborghini, a cărui avere a moștenit-o.

Viața ei personală a devenit una de interes public după ce a pus-o pe micul ecran fără nicio jenă. La Gran Hermano VIP, Elettra Lamborghini, a avut o relație cu prezentatoarea de radio Daniela Blume, iar povestea lor de iubire a captivat publicul acestui reality-show. Cu femeile nu a avut foarte mare noroc în dragoste, așa că s-a întors în brațele bărbaților. Din 2018 are o relație destul de serioasă cu dj-ul olandez Afrojack.

„Prefer să ies cu bărbaţi mai în vârstă, în jur de 40 de ani. Eu sunt de modă veche, vreau pe cineva care să mă curteze, să-mi deschidă uşa de la maşină şi să-mi ofere trandafiri. Pe scurt, un gentleman, ca şi tatăl meu”, a declarat Elettra într-un interviu recent.

Pe lângă toate aceste succese în scurta ei carieră TV, Elettra este și una dintre modelele curvy. Elettra nu are o problemă în a-și etala formele fizice de invidiat. Vedeta postează des fotografii interzise cardiacilor pe rețelele sale de socializare.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×