Cine a vegheat-o pe Cristina Ţopescu în ultimele clipe ale vieţii: „Şi-a dat suflarea lângă ea”

Theo Sutiu   
în Stiri mondene
27/01/2020, 19:05
Cine a vegheat-o pe Cristina Ţopescu în ultimele clipe ale vieţii: „Şi-a dat suflarea lângă ea”
Chiar dacă era moartă de ceva vreme, Cristina nu a fost lăsată singură de cei mai buni prieteni ai săi, patrupedele pe care le îngrijea și deveniseră misiunea ei în viață.

Cristina Țopescu a fost descoperită moartă, pe 12 ianuarie, în locuința sa de la capătul orașului Otopeni, după ce o vecina a sunat la 112 pentru că nu mai știa nimic de ea de peste trei săptămâni. Deși în presă s-a scris că regretata artistă a murit singură, adevărul este cu totul altul.

Tabloul unei morți surprinzătoare

Reporterii FANATIK au văzut imaginile cu trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu, realizate în seara șocantei descoperiri, dar din respect pentru fanii, prietenii și familia fostei jurnaliste, am decis să nu le publicăm. Cei prezenți la fața locului au descris imaginea groaznică pe care o oferea interiorul casei, dar și un detaliu care a lăsat pe toată lumea mută de uimire.

„Atunci când am intrat și i-am văzut  fără suflare (nr. câinii decedați) mi-am dat seama instant că s-a întâmplat ceva rău. Am urcat la etaj, și acolo era. Prima oară nu am recunoscut-o pentru că, din cauza căldurii în care a stat atâtea zile, fața ei nu mai avea trăsături”, au dezvăluit sursele FANATIK, martor la imaginile groazei.

Păzită de cele mai dragi ființe și după moarte

Chiar dacă era moartă de ceva vreme, Cristina nu a fost lăsată singură de cei mai buni prieteni ai săi, patrupedele pe care le îngrijea și care deveniseră misiunea ei în viață.

„Cristina stătea pe o parte, în pijamale, învelită bine cu una dintre mâini sub cap. În spatele ei, dormea, de parcă ar fi știut că ceva foarte rău, Vrăbi, unul dintre cei mai mici căței ai ei. Câinele și-a dat suflarea lângă ea. A fost alături de ea până în momentul când a fost descoperită. Restul animalelor au avut în tot acest timp mâncare, dar nu și apă. Erau foarte însetați când i-am găsit”, mai povestește sursa amintită mai sus.

Prietenii explică de ce nu au căutat-o de sărbători pe Cristina Țopescu

Sanda Nicola explica, în urmă cu doar câteva zile, de ce nu s-a întâlnit cu prietena ei, Cristina Țopescu, în timpul ultimelor sărbători de iarnă pe care avea să le mai prindă în viață.

„Discuția despre dacă a căutat-o sau nu cineva în ultimele săptămâni este pur și simplu o tâmpenie. Dacă un om pe care tu îl știai în putere nu îți răspunde la telefon de Revelion, te gândești că e mort sau mai degrabă că e undeva cu gălăgie și nu aude telefonul? Zău că nu are sens să alunecăm pe panta asta. Cristina a fost iubită. De ce trăia singură, asta nu e treaba niciunuia dintre noi. OK?”, a scris prezentatoarea de televiziune.

De ce a murit Cristina Țopescu

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani, fiind găsită fără suflare la 12 ianuarie 2020 în casa în care locuia. Primele informații arată o moarte naturală, în somn. A fost incinerată la Crematoriul Vitan-Bârzești.

Potrivit IPJ Ilfov, în timpul necropsiei făcute în zilele premergătoare descoperirii cadavrului, legiştii au descoperit o posibilă cauză a morţii jurnalistei. Se pare că între muşchii cordului se instalase un strat de grăsime, ce ar fi putut conduce la anumite anomalii ale funcţionării sistemului cardiac.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×