Cine a prins buchetul la nunta lui Florin Pastramă cu Brigitte. Cum s-a încălcat tradiția

Dan Suta   
în Stiri mondene
08/07/2019, 15:34
Cine a prins buchetul la nunta lui Florin Pastramă cu Brigitte. Cum s-a încălcat tradiția
Ce spune Brigitte despre divorțul de Florin Pastramă. Sursa foto: Instagram Brigitte Pastramă

Nunta lui Florin Pastramă cu Brigitte Sfăt a fost evenimentul monden al weekend-ului trecut. Cei doi s-au căsătorit după ce s-au cunoscut la „Ferma vedetelor”, reality-show de la PRO TV în care au concurat aproape până în marea finală. Femeia care care a prins buchetul a fost nimeni alta decât Laurette.

Laurette a prins buchetul la nunta lui Florin Pastramă cu Brigitte Sfăt

Tradiția spune că pot prinde buchetul doar femeile care nu au mai fost căsătorite, însă această datină a fost încălcată la nunta fostei soții a lui Ilie Năstase. Laurette a mai fost căsătorită, dar asta nu a împiedicat-o să se pună în spatele miresei și să prindă buchetul miresei. Cine știe, poate că în curând mulatra ne va face o surpriză și o vom vedea în rochia albă de mireasă în curând.

Brigitte a atras toate privirile cu rochia ei care a costat în jur de 10.000 de euro, scrie presa tabloidă. Rochia avea o trenă de trei metri, iar umerii erau dezgoliți.

Laurette a prins buchetul miresei. Sursa foto: Antena Stars

Proaspăt căsătoriți, cei doi vor un copil împreună

Vedeta a surprins participanții la marele eveniment și cu un decolteu generos. Nevasta lui Florin Pastramă și-a îndeplinit visul și a trăit nunta vieții sale, iar acum cuplul lucrează mult la a avea un copil împreună.

„De ziua lui, Florin m-a cerut de nevastă şi nu a fost o glumă. Eu doresc să-i împlinesc visul pe care-l are de 40 de ani şi vreau să fiu mama copilului lui. Îşi doreşte foarte mult un copil. Eu sunt o mamă singură a doi copii. Cred că Dumnezeu mi-a dat o ultimă şansă şi nu vreau să o ratez şi prioritatea noastră este să devenim o familie şi să avem un copil. Pentru că foarte multă lume se uită la noi, suntem într-un fel un model, pozitiv sau negativ, nu ştiu, vrem să facem lucrurile cum trebuie şi trebuie să facem o cununie religioasă în faţa lui Dumnezeu, pentru că suntem doi oameni foarte credincioşi şi fără Dumnezeu nu se poate face nimic. Apoi vom face copilul“, a declarat Brigitte recent, scrie adevărul.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×