Cine a amenințat cu bombă RTV. Surpriză! E un fost jurnalist

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/02/2019, 08:30
Cine a amenințat cu bombă RTV. Surpriză! E un fost jurnalist GALERIE FOTO
Un fost jurnalist din Timișoara a amenințat cu bombă, vineri seară, postul RTV

O amenințate cu bombă a fost primită, vineri seară, pe mail, de postul de televiziune RTV. Brigada Antitero și Poliția efectuează cercetări la sediul postului, iar autorul amenințării a fost identificat. Este vorba despre un fost jurnalist de la Radio Timișoara, pe nume Ioan Alexandru Tătar.

Bărbatul a fost ridicat de poliție, dus la audieri și riscă să fie reținut pentru 24 de ore. „Nu știu absolut nimic. Sunt nemulțumirile mele, am scris pe Facebook. Nu am trimis niciun e-mail.

Un fost jurnalist a amenințat cu bombă, vineri seară, postul RTV

Nu puteau să mă cheme la poliție luni, la ora cutare, trebuie să mă ia seara vineri, din așternut, că dormeam, eram în pat deja”, a spus jurnalistul pensionat în apărarea sa. Bărbatul este un fost jurnalist în vârstă de 70 de ani, ce a lucrat la Radio Timișoara și a avut o emisiune sportivă la un post de televiziune.

Cine a amenințat cu bombă RTV. Surpriză! E un fost jurnalist
Mesaj primit de redația postului România TV, vineri seară, 15 februarie

În emailul primit de redacția România TV scris:„Veți sări în aer”, iar reprezentanții postului au sunat la 112. În jurul orei 21, două echipaje de la Brigada Antitero și poliția se aflau la fața locului pentru procedurile standard de verificare.

Cine a amenințat cu bombă RTV. Surpriză! E un fost jurnalist
După emailul primit de redacția România TV în care era scris:„Veți sări în aer”, reprezentanții postului au alertat autoritățile

Purtătorul de cuvânt al SRI confirmă: „Într-adevăr, în această seară, a fost trimis un mail de amenințare la RTV în care se scria că „veți sări în aer„. Cei de la RTV au sunat la 112, două echipaje de la Brigada Antitero și poliția sunt la fața locului și au fost demarate procedurile standard de verificare. Autorul acelui e-mail a fost identificat și se fac cercetări. După încheierea cercetărilor vă voi comunica rezultatul acestora”, a spus omul legii.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×