SRI în alertă pe Aeroportul Otopeni! Un turist a dat peste cap brigada antitero

Eduard Popa   
in Stiri de ultima ora
06/04/2018, 09:26
SRI în alertă pe Aeroportul Otopeni! Un turist a dat peste cap brigada antitero

Brigada antiteroristă a celor de la SRI a fost solicitată de urgenţă de autorităţile de la Aeroportul Otopeni. Asta după ce un automobil a fost parcată timp de mai mult de 30 de minute în faţa terminalului Plecări. 

Autorităţile au fost alertate din cauza autovehiculului suspect. Din fericire, însă, nu era vorba decât de maşina unui turist care s-a grăbit să îşi prindă avionul şi a abandonat maşina în faţa aeroportului. 

Care a fost deznodământul situaţiei

Astfel, la aeroport s-a prezentat tatăl turistului grăbit, cu o cheie de rezervă să ridice maşina. Cu toate acestea, cum staţionarea în faţa terminalului Aeroportului Otopeni este strict interzisă din motive de siguranţă, el a fost amendat drastic pentru boacăna fiului său, potrivit B1 Tv. 

Ştirea MOMENTULUI

Zilele Bucureștiului 2018! În Piața Constituției îi veți găsi pe Rod Stewart și Gheorghe Zamfir

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.