Cinci oameni uciși într-un atac armat în Kansas City. Poliția încearcă să dea de urmă făptașului

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
06/10/2019, 17:22
Cinci oameni uciși într-un atac armat în Kansas City. Poliția încearcă să dea de urmă făptașului
Atac armat la un bar din Kansas City *foto: cnn.com

Un nou atac armat a avut loc în SUA, într-un bar din orașul Kansas City. Patru persoane au murit și alte cinci au fost rănite după un atac care a avut loc în această dimineață. Împușcăturile au fost raportate Poliției la ora 1.27 în această noapte, arată CNN. Deocamdată lucrurile sunt foarte neclare și primele informații de la fața locului nu sunt foarte concludente pentru oamenii legii.

Atac armat în Kansas City, soldat cu cinci victime

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului în Kansas City au găsit patru persoane decedate în bar. De asemenea, alte cinci persoane au fost transportate la spitalele din zonă, toate în condiţie stabilă, a spus purtătorul de cuvânt al poliției locale.

Până acum însă victimele nu au fost identificate. De asemenea, autoritățile au mai precizat că au fost găsite cartușe de gloanțe la fața locului iar suspectul sau suspecții nu au fost încă identificați. Nu avem încă o descriere bună pentru a identifica un suspect sau suspecţi, nu ştim nici câţi au fost”, a mai spus purtătorul de cuvânt al poliției, Thomas Tomasic.

În prezent, investigatorii cercetează camerele de supraveghere din zonă.

Știre în curs de actualizare

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×