Chefi la Cuțite Live pe Antena 1 – Sezonul 7, episodul 2

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
10/09/2019, 18:30
Chefi la Cuțite Live pe Antena 1 – Sezonul 7, episodul 2
Chefi la Cuțite continuă marți, 10 septembrie, cu o nouă ediție incendiară. Sursa foto: a1.ro

Marți, 10 septembrie, cu începere de la orele 20:00, vom avea parte de un nou episod incendiar al emisiunii Chefi la Cuțite, cu care Antena 1 și-a propus să cucerească audiențele și în această toamnă. Ajunsă la sezonul cu numărul șapte, producția promite provocări inedite și o competiție mai acerbă ca niciodată.

Urmărește Live o nouă ediție a emisiunii Chefi la Cuțite

Cei trei chefi așteaptă cu nerăbdare să guste din preparatele concurenților din această seară. Dornici de a pleca acasă cu trofeul de câștigător și, bineînțeles, cu mult râvnitul premiu în valoare de 30.000 de euro, aceștia vor trebui mai întâi să-i impresioneze pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, iar sarcina nu este deloc ușoară.

Prima ediție a sezonului care se anunță de-a dreptul spectaculos a adus-o față în față cu celebrii bucătari pe Ingrid Kaddura, concurentă a cărei poveste de viață i-ar face invidioși chiar și pe cei mai mari regizori de film. Aceasta a gătit o reţetă arăbească de orez cu amestec de migdale, alune şi caju cu supă de iaurt cu usturoi, iar propunerea a fost pe placul exigenților jurați.

Sorana Darclee și-a încercat norocul la Chefi la Cuțite. Sursa foto: a1.ro
Sorana Darclee și-a încercat norocul la Chefi la Cuțite. Sursa foto: a1.ro

Cel mai tânăr primar din România, concurent la Chefi La Cuțite

Printre cei care vor să-și încerce norocul în competiția culinară se numără și Alin Adrian Nica, nimeni-altul decât tânărul primar al localității Dudeștii Noi. A ajuns edil pe când avea doar 23 de ani, iar acum este dornic să-i impresioneze pe cei trei chefi.

Am venit la Chefi la cuțite ca să demonstrez tuturor celor care mai au dubii, că dacă ai un vis trebuie să îl urmezi fără regrete, cu toată convingerea, până la capăt. În acest fel cu siguranță se va îndeplini!”, a dezvăluit ambițiosul primar.

Fosta componentă a trupei ASIA, Sorana Darclee le-a pregătit chefilor un adevărat deliciu, scoici în sos de vin cu unt și pituci. „Dar ce caut eu aici?”, s-a întrebat artista în timp ce se afla în bucătărie, chiar înainte de a trece la treabă. Jurații au, însă, așteptări mari de la concurenții sezonului cu numărul 7.

În sezonul 6 am văzut puterea, efectele lor și câte schimbări pot produce. Deja în platou încep dușmăniile! Lăsăm prietenia la intrare când este vorba de amulete! În prima zi începe primul război, prima noastră luptă. Ajunge cu norocul lui Dumitrescu și cu supremația lui Bontea!”, a declarat chef Scărlătescu, hotărât să descopere de această dată rețeta câștigătoare.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×