Celebrul chef Joseph Hadad a avut de suferit din punct de vedere economic din cauza pandemiei de coronavirus.
Joseph Hadad are restaurantele închise din cauza pandemiei de coronavirus
Maestrul bucătar, ale cărui rețete se numără printre preferatele românilor, a mărturisit că restaurantele pe care le avea deschise în Capitală au lacătele puse și că decizia a luat-o în primul rând de teamă de virus, căci a vrut să își protejeze angajații.
A avut multe proiecte culinare, însă ele trebuie să aștepte acum până trece de tot situația creată de coronavirus în țara noastră. A luat în calcul și livrările la domiciliu, dar a renunțat la idee.
„Da, ambele restaurante sunt închise. Cu toate că la început am analizat ideea de a face livrări pe perioada stării de urgență, după ce am cântărit bine beneficiile versus riscurile implicate, am decis că este mai bine să protejez echipele și să îi știu pe toți în siguranță, acasă”, a declarat Joseph Hadad pentru click.ro.
Hadad: „Eram pe punctul de a lansa rețete noi și pregăteam inaugurarea celei de-a treia locații”
„În primul rând, mi-a dat peste cap planurile de a fi zi de zi cu echipa în bucătărie. Eram pe punctul de a lansa rețete noi în ambele restaurante, Joseph by Joseph Hadad și Caju by Joseph Hadad. Totodată, ne pregăteam de inaugurarea celei de-a treia locații, sub semnătura mea”, a adăugat acesta.
- Cum arăta Corina Caragea la primul jurnal din carieră la Pro TV. Au trecut 17 ani de atunci
- Cum a ajuns Mircea Bravo un vlogger de succes. E surprinzător ce studii are
- Oana Roman se apără după ce a fost acuzată că a cerut produse gratis de la Cristina Bâtlan: „Îmi permit să-i cer ce vreau eu”
- De ce a lipsit Mario Fresh la festivitatea de absolvire a Alexiei Eram. Ce mesaj i-a transmis artistul
- 301 rotiri gratuite la 20 Dazzling Hot, fără depunere pe Superbet
„Un concept special, inedit și tematic, pe care abia aștept să vi-l pot prezenta. Chiar dacă situația nu a fost îmbucurătoare pentru noi, ca și pentru întreaga industrie HoReCa, ne-am ținut tari, am avut grijă de echipă și ne-am străduit să continuăm planurile, chiar dacă cu o viteză încetinită.
Anul acesta nu prea aveam vacanțe programate, având în vedere că pregăteam nouă locație. Tot timpul și focusul erau dedicate proiectului”, a completat îndrăgitul bucătar pentru aceeași publicație.