Chef Joseph Hadad, afectat de criză. Restaurantele sale, închise: „Este mai bine să protejez echipele”

Dan Suta   
în Stiri mondene
12/05/2020, 15:06
Chef Joseph Hadad, afectat de criză. Restaurantele sale, închise: „Este mai bine să protejez echipele”
Joseph Hadad și-a închis restaurantele din București. Sursa foto: Instagram

Celebrul chef Joseph Hadad a avut de suferit din punct de vedere economic din cauza pandemiei de coronavirus.

Joseph Hadad are restaurantele închise din cauza pandemiei de coronavirus

Maestrul bucătar, ale cărui rețete se numără printre preferatele românilor, a mărturisit că restaurantele pe care le avea deschise în Capitală au lacătele puse și că decizia a luat-o în primul rând de teamă de virus, căci a vrut să își protejeze angajații.

A avut multe proiecte culinare, însă ele trebuie să aștepte acum până trece de tot situația creată de coronavirus în țara noastră. A luat în calcul și livrările la domiciliu, dar a renunțat la idee.

„Da, ambele restaurante sunt închise. Cu toate că la început am analizat ideea de a face livrări pe perioada stării de urgență, după ce am cântărit bine beneficiile versus riscurile implicate, am decis că este mai bine să protejez echipele și să îi știu pe toți în siguranță, acasă”, a declarat Joseph Hadad pentru click.ro.

Hadad: „Eram pe punctul de a lansa rețete noi și pregăteam inaugurarea celei de-a treia locații”

„În primul rând, mi-a dat peste cap planurile de a fi zi de zi cu echipa în bucătărie. Eram pe punctul de a lansa rețete noi în ambele restaurante, Joseph by Joseph Hadad și Caju by Joseph Hadad. Totodată, ne pregăteam de inaugurarea celei de-a treia locații, sub semnătura mea”, a adăugat acesta.

„Un concept special, inedit și tematic, pe care abia aștept să vi-l pot prezenta. Chiar dacă situația nu a fost îmbucurătoare pentru noi, ca și pentru întreaga industrie HoReCa, ne-am ținut tari, am avut grijă de echipă și ne-am străduit să continuăm planurile, chiar dacă cu o viteză încetinită.

Anul acesta nu prea aveam vacanțe programate, având în vedere că pregăteam nouă locație. Tot timpul și focusul erau dedicate proiectului”, a completat îndrăgitul bucătar pentru aceeași publicație.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×