Chef Florin Dumitrescu și-a făcut frizură nouă. I-a uimit pe toți după ce și-a întins părul cu placa – FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
22/10/2019, 18:09
Chef Florin Dumitrescu și-a făcut frizură nouă. I-a uimit pe toți după ce și-a întins părul cu placa – FOTO GALERIE FOTO
Chef Florin Dumitrescu și-a schimbat look-ul. Sursa foto: Youtube

Chef Florin Dumitrescu le-a pregătit o mare surpriză fanilor emisiunii Chefi la cuțite în episodul difuzat ieri. Bucătarul a apărut cu o schimbare de look, una care îl aseamănă foarte mult cu regretatul designer Răzvan Ciobanu. Dumitrescu a renunțat la cârlionți și a pus mâna pe placă, iar rezultatul i-a lăsat cu gura căscată pe toți: de la cei din regie până la Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Florin Dumitrescu și-a întins părul cu placa

„Trebuie să-ţi îndrepţi părul! Dacă nu se încreţeşte la loc, ţi-l punem pe bigudiuri“, a fost reacția savuroasă a lui Sorin Bontea în momentul în care l-a văzut pe bucătar cu noua lui frizură. Totul a făcut parte dintr-o farsă pusă la cale de ceilalți doi bucătari. Jocul a fost pierdut de Dumitrescu, iar chef-ul a fost nevoit să pună în aplicare pedeapsa primită.

Când l-au văzut cu părul îndreptat, bucătarii Bontea și Scărlătescu au izbucnit în hohote de râs. Nici Dumitrescu nu s-a putut abține, care la început nu și-a dat seama dacă îi stă atât de rău încât să fie motiv de amuzament.

chef florin dumitrescu
Florin Dumitrescu, asemănare izbitoare cu regretatul creator de modă Răzvan Ciobanu. Sursa foto: wowbiz.ro/ Youtube. Colaj: Fanatik

Fanii l-au comparat cu tot felul de personaje cunoscute

În cele din urmă, chefii s-au oprit din râs și și-au făcut un selfie cu ”noul” Florin Dumitrescu. La videoclipul cu momentul din emisiune postat pe Youtube, oamenii au ironizat schimbarea. Unii l-au comparat pe Dumitrescu cu youtuberul Kătălin Talent, alții au scris următoarele: „Eu râd mai mult de râsu lu Bontea; Fără ochelari seamănă cu Francesco Totti; Arată mai intelectual; Chef Florin Dumitrescu vă stă mai bine cu părul natural fără placă. Sunteți simpatici cu toți, dar să nu-l mai nenorociti pe chef Florin”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×