Chef Florin Dumitrescu, mesaj emoționant pentru soție. Cei doi aniversează 7 ani de la cununia civilă!

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
08/05/2020, 19:32
Chef Florin Dumitrescu, mesaj emoționant pentru soție. Cei doi aniversează 7 ani de la cununia civilă!
Chef Florin Dumitrescu, mesaj emoționant pentru soție. Cei doi aniversează 7 ani de la cununia civilă!

Chef Florin Dumitrescu i-a transmis un mesaj emoționant soției, alături de care sărbătorește șapte ani de la cununia civilă. Juratul de la MasterChef și Cristina au împreună două fetițe, Ava și Mia.

Chef Florin Dumitrescu și soția aniversează 7 ani de căsătorie

În urmă cu 7 ani, pe 8 mai, Florin Dumitrescu şi Cristina spuneau DA în faţa Ofiţerului Stării Civile, iar azi se bucură de o familie fericită și două fetițe minunate, Ava și Mia.

Cu această ocazie, juratul de la MasterChef i-a transmis un mesaj emoționant Cristinei, alături de o fotografie pe care a postat-o pe o rețea de socializare. Imaginea este despre acea zi care le-a schimbat complet viața amândurora.

„2013 am făcut cununia civilă! Pe 8 mai. Deci astăzi facem 7 ani de când Zelda este oficial doamna Dumitrescu! Masa şi dansul la Escargot (unde ne-am cunoscut), ne-a gătit @razvanexarhu , ne-a cântat Fane Lāutaru’, am fost înconjuraţi doar de familie.

A fost una dintre cele mai tari zile din viata mea, mai ales că @cristinasimadumitrescu a fost punctualā, fāră ironie, nu a întârziat nici 1 minut. Zeldo te iubesc tare! La mulţi ani”, a scris Florin Dumitrescu pe reţelele de socializare.

Chef Florin Dumitrescu, aniversare, căsătorie
Chef Florin Dumitrescu, mesaj emoționant pentru soție

S-au cunoscut la restaurant

Cristina și Florin s-au cunoscut la restaurantul la care lucra celebrul bucătar. Ea a venit să deguste un nou fel de mâncare şi aşa a început povestea lor.

Soţia lui chef Florin Dumitrescu este autoarea blogului Cristina Sima Beauty Blog, dar pe lângă această pasiune, doamna Dumitrescu avea să-i demonstreze juratului de la emisiunea culinară că are şi alte calităţi.

S-au căsătorit civil în 2013, în același an s-a născut și Ava, primul copil, iar un an mai târziu, tot în vară, au făcut cununia religioasă. În primăvara lui 2015, familia s-a mărit cu Mia, cel de-al doilea copil al cuplului.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×