Centru Infotrafic, avertisment pentru români! Ninge ca în poveşti pe Autostrada Soarelui

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/12/2019, 10:28
Centru Infotrafic, avertisment pentru români! Ninge ca în poveşti pe Autostrada Soarelui GALERIE FOTO
Ninsorile abundente din zilele de 29-30 Ninsorile pun stăpânire pe România. Sursa foto - hepta.ro

Centru Infotrafic a lansat un avertisment pentru românii care doresc să plece la drum pe final de an! Mai exact, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca in judetul Prahova, ninge pe DN 1.

Centru Infotrafic, avertisment pentru români!

Se întâmplă lucrul acesta între statiunea Sinaia si limita cu judetul Brasov. Mare atenţie! Pe alocuri este deja zapada depusa pe carosabil. In aceleasi conditii de trafic se circula si pe DN1A, intre localitatea Cheia si judetul Brasov.

S-a depus, pe alocuri, un strat de zapada de 1 cm. Veste bună este că în această zonă se actioneaza deja cu material antiderapant, trafic redus. In judetul Brasov, s-a depus un strat subtire de zapada, ninge usor pe DN1 si DN 1A. Se actioneaza cu material antiderapant, trafic redus.

Ninge ca în poveşti pe Autostrada Soarelui

Nu sunt singurele drumuri cu probleme. Pe DN7, in judetele Arges, Valcea si Sibiu, se circula in conditii de iarna. Aici ninge continuu, insa traficul este redus la aceasta ora. Se actioneaza cu material antiderapant.

Pe DN 2, pe raza judetelor Bacau, Neamt si Suceava, circulatia se desfasoara fara probleme, in conditii de iarna. Valorile de trafic sunt reduse si se actioneaza cu material antiderapant.

Pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti nu sunt precipitatii, traficul fiind redus, iar pe tronsonul Sibiu – Deva, carosabilul este umed, fara probleme de circulatie. Se preconizează că, cel puțin pentru următoarele 24 de ore, așa va rămâne situația.

Pe autostrada A2 Bucuresti – Constanta, intre Bucuresti si Fundulea carosabilul este partial umed. Lucrurile se schimbă însă între Fundulea si Lehliu Gara acolo unde ninge usor. Și carosabilul este umed în această zonă.

Puțin mai sus, situația se modifică dramatic. Astfel, între Lehliu Gara si Constanta ninge abundent. Cu toate aceste condiții, există doar un strat subtire de zapada depus pe carosabil. Se circula in conditii de iarna, traficul rutier fiind redus.

In judetul Vaslui, din cauza viscolului puternic, un autoturism este blocat pe un drum comunal din localitatea Valea Plopii. Se actioneaza cu material antiderapant și se fac eforturi mari pentru ca acesta să fie scos din zonă.

De asemenea, în judetul Vaslui, din cauza viscolului puternic, in camp deschis, un tir nu poate inainta in rampa. Se actioneaza cu material antiderapant pentru ca mașina să fie ajutată.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×