Celebrul bucătar Joseph Hadad, de urgență la spital! Juratul Master Chef, suspect de infarct

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
12/02/2020, 12:30
Celebrul bucătar Joseph Hadad, de urgență la spital! Juratul Master Chef, suspect de infarct
Celebrul bucătar Joseph Hadad a facut infarct. Sursa foto: zf.ro

Celebrul bucătar Joseph Hadad, jurat în emisiunea Master Chef de la Pro TV, a ajuns la spital, după ce ar fi suferit un infarct, potrivit Antena 3.

Celebrul bucătar Joseph Hadad a făcut infarct

Celebrului chef i s-a făcut rău, iar un apropiat a sunat de urgență la 112 pentru a cere ajutor. Un echipaj SMURD s-a deplasat de urgență la adresa acestuia și l-a dus la un spital din Capitală

Chef Joseph Hadad a trecut printr-o dramă care se pare că și-a lăsat puternic amprenta asupra sănătății sale. Soția lui a decedat și a rămas singur cu trei copii.

A rămas singur cu trei copii, după moartea soției sale

Într-un interviu acordat celor de la  click, Joseph Hadad a vorbit despre clipele grele prin care a trecut după ce a murit soția sa: „Soţia mea a murit de cancer la sân. Atunci am simţit cum se prăbuşeşte totul…

Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Am avut şi în copilărie momente grele, dar acesta a fost cel mai greu moment din viaţa mea. A fost foarte dificil să cresc copiii, care au suferit enorm pentru moartea mamei lor”.

Asta pentru că bucătarul a trebuit să învețe să fie și acasă: „Aveam 48 de ani când am rămas văduv. Soţia mea avea 42. Am rămas văduv cu 3 copii, cu Dor, băiatul cel mare de 16 ani, Daniela de 10 ani şi Lipaz de 3 ani şi jumătate.

Eu nu ştiam să mă descurc cu copiii, eram doar cu munca şi cu adusul banilor, Gila avea grijă de casă, de mâncare, de familie”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×