Cele trei zodii care vor termina luna iunie în lacrimi. Soarta le lovește crunt

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/06/2019, 16:36
Cele trei zodii care vor termina luna iunie în lacrimi. Soarta le lovește crunt
Zodiile care vor suferi în luna iunie sunt trei la număr. Sursa foto: pixabay.com

Luna iunie nu va fi una bună pentru trei zodii. Pentru unii dintre nativi va fi o lună plină de provocări, de suferințe, de regrete profunde. Vor avea loc tot felul de răsturnări de situație în viața lor, mai ales din punct de vedere sentimental. Soarta nu le va fi prielnică, însă toate lucrurile se vor așeza treptat și sigur abia din luna iulie. Până atunci însă trebuie să treacă anumite hopuri.

Cele trei zodii care vor suferi în luna iunie sunt:

Rac. Nativii Rac au parte de multe episoade complicate din punct de vedere sentimental. Vor fi extrem de dezamăgiți de anumite situații prin care vor trece și vor afla tot felul de infidelități pe care, deși le bănuiau, nu aveau cum să le probeze niciodată. Pentru nativii de apă se anunță o vară destul de complicată din mai multe puncte de vedere.

Scorpion. Chiar dacă anul a început promițător, iată că sunt și perioade ceva mai nefaste. Pentru Scorpioni urmează o etapă destul de dificilă din punct de vedere profesional, iar lucrurile nu  vor sta roz nici pe partea sentimentală. Au parte de tot felul de dușuri reci. Nu le va fi ușoară adaptarea în perioada următoare.

Zodia Pești va intra într-o perioadă dificilă. Sursa foto: pixabay.com

A apus vremea bună a Peștilor

Până în luna iulie, lucrurile vor stagna, iar pentru unii Scorpioni iunie poate fi o lună prăpăstioasă din toate punctele de vedere. Cu banii vor avea tot felul de probleme mai ales pentru că nu au știut să economisească mare lucru. Așadar, ar fi bine ca Scorpionii să facă mai multe economii, cât mai pot.

Pești. A apus de multă vreme perioada avantajoasă a Peștilor. Urmează câteva săptămâni pline de emoții, de suspans, de situații complicate din punct de vedere sentimental. Au nevoie de ceva mai multă încredere în ei, dar nu vor avea parte de imboldul necesar, căci se vor lovi și de ostilitatea celor din jur.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×