Cele trei zodii care au niște minți luminate. Oricine le vrea în preajmă

Dan Suta  
înHoroscop
14/04/2020, 20:06
Cele trei zodii care au niște minți luminate. Oricine le vrea în preajmă
Trei dintre zodii au minți luminate. Sursa foto: pixabay.com

Trei dintre cele 12 zodii pot fi considerate cele mai luminate în gândire și fapte. Mințile lor strălucesc și lucrurile de care sunt capabile uimesc pe toată lumea.

Cele trei zodii cu minți luminate: Fecioara, Geamănul și Capricornul

Se spune că aceste trei zodii sunt zodiile geniului, căci sunt capabile să facă față celor mai dificile situații, iar ideile pe care le născocesc devin cele mai bune soluții pentru ieșirile din criză.

Este vorba despre zodia Fecioară, zodia Capricorn și zodia… Gemeni! Nu e de mirare că despre acești nativi se spune că au minți luminate.

Fecioara și Geamănul sunt guvernate de planeta Mercur, considerată în astrologie planeta înțelepciunii, iar Capricornul este nativul de pământ cel mai hotărât în acțiuni și cel mai truditor totodată.

Capricornul poate fi un excelent cercetător, iar Fecioarele și Gemenii mari filosofi

Fecioara are întotdeauna o soluție de rezervă pentru orice problemă, ba chiar gândește în avans, fiind cu un pas în fața celorlalți atunci când analizează o situație care îi poate bloca pe mulți.

Geamănul are spirit antreprenorial și este foarte bun la a găsi idei despre cum să facă bani mai ușor. Chiar dacă alege de multe ori căile ușoare, fiind o zodie duală, tot drumul cel mai complicat va fi cel pe care va păși pentru a realiza lucrurile dorite.

Capricornul este și el bun la afaceri, având cele mai strălucite dintre idei. Dacă vrei să știi cum poți să faci bani fără să ai nicio resursă sau idee, contactează cu încredere un Capricorn, căci e în stare să scoată bani și din piatră seacă.

De asemenea, Gemenii și Fecioarele sunt foarte buni oratori și recunoscuți de multe ori ca mari gânditori. Mulți filosofi se nasc în acest semn zodiacal. Cu privire la Capricorn, aceștia sunt excelenți în domeniile de cercetare științifică. Capricornii pot fi bun chimiști, fizicieni, matematicieni sau medici.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×