Cele mai puternice rugăciuni ale lui Arsenie Boca. Te scapă de tot răul

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
29/09/2019, 11:54
Cele mai puternice rugăciuni ale lui Arsenie Boca. Te scapă de tot răul
Rugăciuni către Arsenie Boca. Sursa foto: b1.ro

Cele mai puternice rugăciuni ale lui Arsenie Boca te scapă de rău și te ajută la necaz, în cele mai grele momente ale vieții. Românii le rostesc des, mai ales atunci când merg în pelerinaje la Mănăstirea Prislop, locul unde a fost înhumat cel considerat drept Sfântul Ardealului.

”Sfântul Ardealului”, adulat de ortodocși

Arsenie Boca a devenit unul din călugării legendari ai ortodoxiei românești, asta după ce foarte mulți credincioși au declarat că atunci când se apropiau de locurile unde a viețuit acesta, în special Mănăstirea Prislop, i-a încercat un sentiment puternic, o emoție stranie, nespecifică stării lor, ca o revelație spirituală.

Există persoane care spune că după ce s-au rugat lui Arsenie Boca au avut parte de multe bucurii în viață, ba chiar că s-au vindecat de boli cumplite ori au avut noroc la bunuri materiale. Există mai multe rugăciuni despre care se spune că fac minuni, iar noi vă prezentăm în rândurile de mai jos câteva dintre cele mai puternice pe care i le poți adresa seara, înainte de culcare, Sfântului Ardealului.

rugăciuni arsenie boca
Arsenie Boca a devenit unul dintre cele mai profitabile branduri ale Bisericii Ortodoxe. Sursa foto: adevărul.ro

Rugăciuni către Arsenie Boca

„Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca astăzi toată ziua să am grijă să mă leapăd de mine însumi, că cine știe din ce nimicuri mare vrajbă am să fac, și astfel, ținând la mine, Te pierd pe Tine. Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea Preasfânt Numelui Tău să-mi lucreze în minte mai repede decât fulgerul pe cer, ca nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, că iată mint în tot ceasul. Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus tină pe ochiul minții, uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind inimile noastre și toate împreună au făcut temnița în care Te ținem bolnav, flămând și fără haină, și așa risipim în deșertăciuni zilele noastre, umiliți și dosădiți până la pământ”, este una dintre rugăciunile către Arsenie Boca.

„Iartă-mă, Doamne pentru tot ce puteam să văd și nu am văzut! Pentru tot ce puteam să aud și nu am auzit! Pentru tot ce puteam să simt și nu am simțit! Pentru tot ce aș fi putut să înțeleg și nu am înțeles! Pentru tot ce puteam să conștientizez și nu am conștientizat! Pentru iertarea pe care aș fi putut să o dau și nu am dat-o! Pentru bucuria pe care aș fi putut să o trăiesc și nu am trăit-o! Pentru Lumina pe care aș fi putut să o primesc și nu am primit-o! Pentru viața pe care aș fi putut să o ocrotesc și nu am ocrotit-o! Pentru visele pe care mi le-aș fi putut împlini și nu le-am împlinit! Pentru necunoscutul în care aș fi putut să pășesc și din teamă nu am îndrăznit să pășesc! Pentru iubirea pe care aș fi putut să o exprim și nu am exprimat-o! Pentru tot ce puteam să creez bun și frumos și nu am creat pentru gloria Ta, Doamne și a Împărăției Tale Divine!”, este o altă rugăciune făcătoare de minuni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×