Mănastirea Prislop, luată cu asalt de deținătorul mărcii Arsenie Boca! Va chema iar poliția?

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
17/05/2018, 15:11
Mănastirea Prislop, luată cu asalt de deținătorul mărcii Arsenie Boca! Va chema iar poliția? GALERIE FOTO
Manastirea Prislop, luata cu asalt de detinatorul marcii Arsenie Boca

Arădeanul care spune că deține licența de marcă Părintele Arsenie Boca va lua cu asalt chiar Mănăstirea Prislop! Daniel Gheorghe nu va merge în pelerinaj, ci doar că să vadă cine vinde iconițe cu chipul Sfântului Ardealului și să le interzică să mai facă lucrul acesta. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

”Scopul vizitei va consta în informarea tuturor agenţilor comerciali care doresc să vândă produse care poartă însemnele mărcii înregistrate, cu privire la condiţiile necesare intrării în legalitate. Este mai mult decât necesar ca toţi cei care până acum comercializau astfel de produse – fie-n mănăstire, fie la tarabele aflate în zona adiacentă mănăstirii, ori în alte unităţi comerciale – să înţeleagă că această licenţă nu le interzice să mai desfășoare acte de comerţ, însă le impune îndeplinirea unor condiţii minimale. Totodată, tuturor celor interesaţi de obţinerea unei astfel de licenţe, le voi oferi sprijinul meu necondiţionat”, a anunţat arădeanul.

Deținătorul mărcii Arsenie Boca vrea să meargă la Mănăstirea Prislop

Cel care spune că deține licența și monopolul asupra mărcii Arsenie Boca se contrazice în declarații. Spune că îi va ajuta pe cei care vor să comercializeze cărţi, iconiţe sau postere cu Arsenie Boca, însă cheamă poliția și amenințâă în stânga și-n dreapta cu procese penale! ”Prigoana” lui Daniel Gheorghe a început încă de săptămâna trecută la Arad, când deţinătorul mărcii a chemat Poliţia la un magazin de pe strada Meţianu care oferea spre comercializare produse cu Arsenie Boca. Poliţiştii au întocmit dosar penal comerciantului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×