Cele mai norocoase zodii în luna mai. Vor avea parte de banii foarte mulți și dragoste ca-n filme

Alexa Serdan   
în Horoscop
24/04/2020, 09:20
Cele mai norocoase zodii în luna mai. Vor avea parte de banii foarte mulți și dragoste ca-n filme
Trei zodii au parte de noroc în dragoste și la bani în luna mai. Sursa foto: Pinterest.com

Astrologii au consultat astrele și au aflat care sunt evenimentele de care vor avea parte zodiile în luna mai. Potrivit horoscopului unele dintre semnele zodiacale sunt norocoase și au parte de bani mulți, dar și dragoste din partea partenerului de viață.

Zodii norocoase în luna mai. Cine sunt nativii care au noroc la bani și în iubire

Gemeni

Acest nativ este mai hotărât ca niciodată să dea totul pentru a avea succes din punct de vedere financiar. Nu este exclus ca în luna mai să semneze mai multe contracte avantajoase, totul ține de noroc.

Cât despre sentimente, gemenii sunt iubiți și iubesc în aceeași măsură. Ce și-ar putea dori mai mult? Poate să ducă relația la un alt nivel, fie că este vorba de mutarea împreună, fie că este vorba de căsătorie.

Balanță

Luna mai aduce o multitudine de surprize, în special în domeniul financiar. Astrele sunt de partea ta și te simți mai norocos ca niciodată. Munca depusă până acum îți este răsplătită în cele din urmă și sunt șanse foarte mari să fii promovat la locul de muncă.

Cupidon este pregătit să te lovească din plin cu toată dragostea din lume. Fii pe fază și nu rata această șansă uriașă de a te îndrăgosti. S-ar putea să ai parte de o surpriză majoră în ceea ce privește persoana care îți este destinată.

Vărsător

În ultima perioadă te-ai culcat pe o ureche, însă acum pui mai mult suflet în ceea ce faci. Noile pasiuni te vor ajuta să afli cine ești cu adevărat, în special în ceea ce privește iubirea. Dă curs liber sentimentelor și eliberează toată dragostea pe care o ții ascunsă.

În ceea ce privește partea financiară ești răsplătit din toate punctele de vedere. Ești mai norocos ca oricând și astrele contribuie la bunăstarea ta și a persoanelor dragi din jurul tău.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×