Cele mai frumoase mesaje, SMS-uri și felicitări de Sfântul Andrei. Cum să îți surprinzi familia și prietenii

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/11/2019, 09:58
Cele mai frumoase mesaje, SMS-uri și felicitări de Sfântul Andrei. Cum să îți surprinzi familia și prietenii GALERIE FOTO
Inspirație pentru mesajele de Sfântul Andrei. Sursa foto - facebook

Dacă vrei să trimiți cele mai frumoase mesaje, SMS-uri și felicitări de Sfântul Andrei atunci ai ajuns în locul care trebuie. Îți prezentăm în materialul următor o serie de urări cu care vei face, în mod categoric, furori. Pentru că, nu e așa, nimic nu e prea mult pentru sărbătoritul tău. În plus de asta, este bine de știut că, sfântul Andrei este una dintre cele mai importante sărbători din calendarul creștin ortodox al lunii noiembrie 2019.

Cele mai frumoase mesaje, SMS-uri și felicitări de Sfântul Andrei

Specificăm de la bun început că mesajele pot fi atât pentru un Andrei, cât și pentru o Andreea. Pentru exemplificare noi am ales mai întâi sexul frumos, apoi am oferit bărbatului cuvântul.
”La mulți ani, draga Andreea! Sa ai parte numai de împliniri, iar viată sa iți fie o eterna sărbătoare!”
”Pe o petala de lalea, La Mulți Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc si te ador!”
”Azi, de ziua numelui, iți urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iți dorești. La mulți ani!”
”Cineva acolo sus te iubește, dar cineva aici jos tine la tine si mai mult! La mulți ani si te iubesc!”

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

”Andreea îți urez să ai o viață senină ca răsăritul de soare iar sufletul să-ți fie curat ca neaua. Îți urez o zi de neuitat și un călduros La Mulți Ani!”
”Din mici crenguțe de brad, din flori si din iubire ti-am împletit un La Mulți Ani aducător de Fericire! La mulți Ani, Andreea!”
”La Mulți Ani, Andreea! Așa cum soarele luminează pentru toata omenirea, așa si tu luminezi viată mea! Te iubesc!”

Cum să îți surprinzi familia și prietenii

”Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multa sănătate, fericire și tot binele din lume și sa ai parte numai de zile senine și însorite!
”Pentru că astăzi este o zi specială pentru ține, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!”
”Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros „La mulți ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce va doriți lângă cei dragi!”
”Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Andrei!”
Îți urez „La mulți ani” pentru că porți acest nume și fie că Sfântul Andrei , pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele. La mulți ani!
”Fie că toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să va însoțească pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Andrei cât mai frumoasă!”
”Dragă Andrei, cu ocazia zilei onomastice, îți doresc să ai parte de ceea ce tu îți dorești”
”Este minunat să știi că cineva te place, cineva se gândește la tine, cineva are nevoie de tine… dar e și mai minunat să știi că există cineva care nu-ți uită niciodată ziua de nume. La Mulți Ani, Andrei!”

 

Închide ×