Cele mai ciudate recorduri mondiale. De la consumul de gândaci, până la mirosul picioarelor

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
02/05/2020, 20:19
Cele mai ciudate recorduri mondiale. De la consumul de gândaci, până la mirosul picioarelor
Cele mai ciudate recorduri mondiale sursă foto: dailystar.co.uk

În topul celor mai ciudate recorduri mondiale se regăsesc și câteva cu adevărat dezgustătoare, cum ar fi consumul de gandaci sau mirosul picioarelor. Pentru fiecare secțiune, există cel puțin o persoană interesată.

Cele mai ciudate recorduri mondiale: consumul de gândaci și mirosul picioarelor

Recordurile mondiale sunt o sursă de mândrie, mai ales pentru cei care aleg activități sau situații extrem de grele sau ciudate. De exemplu, suflarea spaghetelor din nări este o acțiune pe care nu oricine o poate face.

Publicația Daily Star Online a făcut un mic top al celor mai ciudate și dezgustătoare recorduri mondiale pe care le-am putea gândi vreodată.

36 de gândaci într-un minut

În 2001, Ken Edwards din Glossop a înghițit 36 de gândaci într-un singur minut. Consumul de gândaci îl face să se simtă anesteziat în partea din spate a gâtului, spunea Ken. 

Mirosul picioarelor și al axilelor este un alt record mondial cel puțin ciudat, ca să nu spun dezgustător. Madeleine, o fostă angajată la Hill Top Research Lab din Cincinnati, SUA, a testat mai multe produse de la Dr. Scholl.

Timp de 15 ani, a trebuit să adulmece mii de picioare transpirate și de axile pentru a verifica eficacitatea produselor. Potrivit Guinness Book, Madeleine deține recordul, după ce a mirosit 5.600 de picioare și un număr necunoscut de axile.

28 de centimetri, cel mai lung păr pubian

Deși nu există dovezi fotografice ale acestei înregistrări, se pare că cel mai lung păr pubian măsoară 28 de centimetri și îi aparține unei femei din Cape Town. De asemenea, deține recordul pentru cel mai lung păr de sub axilă, 32 centimetri lungime.

Un alt record mondial îl deține Kevin Cole din New Mexico care, în 1998, a reușit să scoată pe nări o pastă de spaghete de 19 centimetri dintr-o singură încercare.  La început, Cole se antrena cu tăiței de casă, apoi a trecut la spaghete.

Cea mai mare colecție de păr din nas

În 2009, Michael Bailey din Illinois a înregistrat recordul pentru cea mai mare colecție de păr din nas. El are o colecție de 584 de fire de păr individuale. Pentru a le număra bine, le-a separat în grămezi de 50 de fire de păr și o mână finală de 34 de fire.


 
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×