Cele 5 zodii care vor avea un 2020 de coşmar! Cariera lor o va lua în jos

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
04/11/2019, 16:16
Cele 5 zodii care vor avea un 2020 de coşmar! Cariera lor o va lua în jos
5 zodii vor avea un 2020 de coșmar. Sursa foto: zodiacfree.com

Anul 2020 va fi unul de coșmar pentru cinci zodii. Cariera lor va cunoaște o regresie semnificativă, iar asta le va aduce mari bătăi de cap. Vă prezentăm în rândurile de mai jos care sunt zodiile care trebuie să facă schimbări urgent dacă nu vor să se trezească fără niciun ajutor.

Cele 5 zodii care vor avea un 2020 de coșmar

Zodia Pești are zilele norocoase numărate. Acești nativi au avut în ultima vreme parte de multe momente frumoase, de tot felul de câștiguri financiare și de ascensiune profesională, însă în 2020 lucrurile o vor lua în jos pentru ei.

Ceea ce trebuie să facă aceștia pentru a evita un colaps în carieră este să conserve toate câștigurile de până acum.

Zodia Vărsător este și ea destul de bulversată de anumite lucruri care se anunță pentru anul 2020. În toamna acestui an sunt puse în fața unor provocări greu de trecut. Obstacolele se vor înmulți pentru aceștia mai ales din septembrie.

Scorpionii au un an greu

Și Scorpionii trebuie să facă schimbări încă de pe acum, căci în 2020 nu sunt încurajate sub nicio formă acțiunile în forță din punct de vedere carieristic și în niciun caz investițiile.

Este un an în care mai degrabă bat pasul pe loc. Dacă se încăpățânează să se impună în fața celorlalți vor risca inclusiv să piardă poziția pe care cu greu și-au câștigat în cadrul firmei unde lucrează.

Un drum destul de complicat vor avea în față și Capricornii. Chiar dacă financiar nu se vor plânge neapărat, imaginea lor se va eroda încetul cu încetul. Credibilitatea lor va scădea în special spre sfârșitul anului. Cea mai grea lună din 2020 pentru ei este decembrie.

Și Balanțele au un an destul de greu din punct de vedere profesional. Se vor confrunta cu tot felul de solicitări pe care nu le vor putea onora din motive de principiu, de credințe personale. Vor face lucrurile corect, dar vor avea de pierdut.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×