Cele 5 zodii care înșală, dar nu sunt prinse niciodată. Care sunt acestea

Alexa Serdan   
în Horoscop
13/05/2020, 16:45
Cele 5 zodii care înșală, dar nu sunt prinse niciodată. Care sunt acestea
Cele 5 zodii care înșală, dar nu sunt prinse niciodată. Care sunt acestea. Sursa foto: Pinterest.com

Astrologii spun că sunt câteva zodii care nu sunt mulțumite deloc de partenerul de viață și ajung să înșele, însă acestea sunt atât de șirete încât nu sunt prinse niciodată. Citește în rândurile de mai jos care sunt nativii care sunt mereu cu ochii pe altcineva atunci când se află într-o relație.

5 zodii care înșală și nu sunt prinse niciodată

Dacă unele zodii sunt fidele partenerilor de viață, nu același lucru se poate spune despre cei născuți în semnele zodiacale Gemeni, Rac, Balanță, Scorpion și Pești care sunt mereu cu privirea în altă parte.

Aceste 5 nativi înșală fără nicio remușcare și pe deasupra, nu sunt prinși niciodată. Potrivit astrelor zodiile femei sunt mai infidele, în comparație cu bărbații.

Gemeni

Femeia născută în acest semn zodiacal nu se ferește să-și petreacă timpul pe rețelele destinate întâlnirilor, ajungând să-și șteargă chiar de câteva ori pe zi „urmele”. Trăiesc viața la cote maxime și nu le pasă că ar putea fi prinse în fapt de jumătatea lor.

Rac

Trăiești în trecut și încă ai sentimente pentru un fost partener de viață. Discuțiile siropoase și drăgăstoase cu un fost iubit sunt la ordinea zilei, actualul partener neștiind că i se pun „coarne” pe la spate.

Balanță

Simți nevoia să fii apreciată și admirată de bărbați, acesta fiind și motivul pentru care nu-ți inviți partenerul de viață la evenimentele mondene unde ești invitată. Trăiești pe ideea că flirturile și schimburile de telefon nu fac niciun rău dacă jumătatea ta nu știe nimic.

Scorpion

Reușești să ții foarte bine ascuns un secret, de aceea partenerul de viață nu bănuiește nimic. Cel mai bine te simți în brațele unui bărbat străin și misterios, total diferit de cel pe care-l ai acasă. Ești aventuroasă și mereu în căutare de inedit.

Pești

Cauți mereu atenție în altă parte și nu de puține ori ai ascunse în telefon numere ale bărbaților pe care-i treci cu nume de fete. Ești expertă la înșelat și nimic nu te dă de gol. Nici măcar când ești prinsă nu recunoști adevărul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×