Cel puțin 35 copii lăsați orfani, în urma accidentului din Ungaria!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
23/05/2018, 12:57
Cel puțin 35 copii lăsați orfani, în urma accidentului din Ungaria!
Copii orfani in urma accidentului din Ungaria

Drama accidentului din Ungaria, în care nouă români au murit, se adâncește pe măsură ce ies la iveală noi și noi date! Accidentul se pare că a lăsat cel puțin 35 copii orfani! Dintre aceștia, 11 au rămas orfani de ambii părinți!

Cel puţin opt dintre cele nouă persoane care au murit, marţi, în accidentul din Ungaria, sunt din comuna Bălăuşeri şi comuna Mică. Potrivit primarului din Bălăuşeri, Sagyebo Istvan, patru persoane erau din această comună, şi aveau împreună opt copii.

35 copii orfani în urma accidentului din Ungaria

”Din informaţiile noastre patru persoane erau din comuna Bălăuşeri, mai facem verificări. Doi bărbaţi şi două femei, care aveau în total opt copii minori: şase, respectiv doi copii”, a spus Sagyebo Istvan. Primarul a declarat că au început anchete sociale şi urmează să se facă demersuri pentru a se stabili tutorii minorilor, potrivit Mediafax.

De cealaltă parte, cele patru persoane din comuna Mică aveau cinci copii, potrivit primarului Szekely Ladislau. ”La trei dintre ei au murit ambii părinţi, iar la ceilalţi doi a rămas în viaţă doar mama, care nu era cu ei în maşină. Unul dintre băieţii care a decedat nu avea copii”, a spus primarul Szekely Ladislau.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×