Cea mai mare teamă a Andreei Ibacka, după ce va deveni mamă

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
26/09/2018, 21:52
Cea mai mare teamă a Andreei Ibacka, după ce va deveni mamă GALERIE FOTO
Andrea Ibacka îl va face tată pentru a doua oară pe Cabral Ibacka

Andreea Ibaka va deveni în scurt timp mamă, eveniment ce o sperie puțin. Peste doar două luni va avea cel mai frumos rol, acela de părinte. Frumoasa actriță are o teamă care nu vrea să-i părăsească deloc gândurile.

Cu toate că este fericită, știind că va aduce pe lume o fetiță, teama pe care o are, va veni momentul de după naștere. Numele pentru viitoarea fetiță a Andreei Ibacka și a lui Cabral Ibacka nu a fost însă ales. Lucrul ce o sperie pe acesta, pentru că soțul ei să nu care cumva să se răzgândească fix în momentul în care va merge să declare copilul.

Andreea Ibacka are o singură teamă

Peste puțin timp, blondina îl va face pentru a doua oară tătic pe soțul său, Cabral Iback. Singura frică cu privire la venirea pe lume a fetiței lor este legată de nume. Vedetei îi este frică de perioada în care va fi nevoie ca soțul să declare copilul, crezând că poate se va răzgândi pe drum.

„Dar încă n-avem nimic, nici măcar o listă scurtă. De fapt, și dacă ar fi să zicem că am găsit, se pare că n-o facem amândoi în același timp. Ba chiar mărturisesc că stau puțin cu frica în sân. Să nu se ducă amețitul să declare copila fără voia mea, încă din maternitate, și să-mi facă vreo surpriză”, a declarat actrița Andreea Ibacka pentru Unica.

Cum a reacționat când a aflat de sarcină?

„Cumva, am simțit că sunt însărcinată chiar dinainte de a-mi face primul test de sarcină. În cazul meu, cel puțin, câteva semnale discrete au apărut încă din primele zile de sarcină. Probabil ai mai citit treaba aceasta..imediat după ce rămâi însărcinată sunt șanse ca formele să se rotunjească ușor pe ici – pe colo, să te mai înțepe una – alta. Dincolo de stările pe care noi, femeile, ni le-am putea induce. Însă mi-am făcut primul test de sarcină înainte să-mi împărtășesc suspiciunile. Valeleu, acele 3 minute de așteptare..Cele mai lungi minute din viața unei femei. Un montain rousse de emoții, fără plăcuțe de frână. POZITIV!”, a scris Andreea Ibacka pe blog-ul său.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×