Ce va pune Vlăduța Lupău pe masa de Paște. Preparatele delicioase gătite de artistă – Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
16/04/2020, 18:05
Ce va pune Vlăduța Lupău pe masa de Paște. Preparatele delicioase gătite de artistă – Foto
Vlăduța Lupău este o gospodină desăvârșită. Sursa foto: captură Antena 1

Vlăduța Lupău se pregătește intens de Paște. Cântăreața de muzică folclorică se pricepe la gătit, iar de pe masă în ziua Învierii Domnului nu vor lipsi bucatele tradiționale, pe care le face cu mânuțele ei.

Vlăduța Lupău se gătește și gătește intens pentru sărbătoarea din acest weekend

Tânăra artistă din Sălaj a dezvăluit la Acces direct ce preparate va avea de sărbători și a spus că îi face mare plăcere să gătească, mai ales că nu e prima oară. Căci da, pe lângă o cântăreață de succes, Vlăduța Lupău este și o gospodină fără egal!

„Mă pregătesc să mă duc în bucătărie, pentru că ne despart câteva zile până la masa de Paști. Așadar, trebuie ca noi să ne pregătim masa! Ceea ce nu lipsește de la mine pe masa de Paști, de la familia mea, este, bineînțeles, mielul”, a mărturisit interpreta de muzică populară în emisiunea Mirelei Vaida de la Antena 1.

Friptură de miel, drob, pască și ouă roșii – preparate nelipsite de pe masa Vlăduței

„Așa că, ne pregătim să facem o friptură de miel, dar nu uităm de drob, de pască și ouăle roșii, care sunt simbolul Paștelui, alături de un iepuraș”, a mai spus vedeta.

Cântăreața le va face o mare surpriză fanilor ei pentru că în a treia zi de Paște va deschid larg porțile casei sale pentru a le arăta oamenilor cum petrece ea. Acces direct va difuza o ediție specială cu ocazia sărbătorii, în care Vlăduța va prezenta toate bucatele pe care le-a preparat.

Folclorista ar fi trebuit să se căsătorească pe 30 aprilie anul ăsta cu portarul echipei CFR Cluj, Adrian Rus, însă, din cauza stării de urgență din România, nunta a fost anulată.

E posibil ca marele eveniment să aibă loc tot anul acesta, asta în funcție de cum va evolua situația creată de pandemia de coronavirus din țara noastră.

Vlăduța Lupău
Artista a arătat la Acces direct cum prepară carnea de miel. Sursa foto: captură Antena 1
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×