Ce va face Mihaela Rădulescu după încheierea Ferma

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/05/2019, 22:29
Ce va face Mihaela Rădulescu după încheierea Ferma
Mihaela Rădulescu, viitor incert la PRO TV? Sursa foto: PRO TV

Mihaela Rădulescu a fost amfitrioana reality-show-ului „Ferma, un nou început” și a reușit performanțe notabile dacă vorbim strict despre rating-ul înregistrat de reality-show-ul tip concurs. Cei de la PRO TV nu au spus deocamdată care va fi viitorul prezentatoarei, dar există deja câteva speculații.

Mihaela Rădulescu, cel mai probabil tot la cârma Ferma

Cel mai probabil, Mihaela Rădulescu va fi păstrată la cârma emisiunii Ferma, date fiind audiențele înregistrate în acest sezon renovat. Peste 2 milioane de telespectatori au urmărit semfinalele concursului, iar edițiile de marți, miercuri și joi, cu Mihaela Rădulescu prezentatoare au avut audiențe care au depășit lejer milionul de telespectatori.

De cele mai multe ori, emisiunea Ferma nu a avut un competitor redutabil. Există însă și zvonuri despre alte proiecte în care Mihaela ar putea fi cooptată. Este posibil să revină în juriul Românii au talent, mai ales că mulți fani ai emisiunii au dus dorul felului unic în care îi juriza pe concurenți și implicarea acesteia în mai toate numerele talentaților.

Mihaela Rădulescu a fost jurat la Românii au talent. Sursa foto: Revista Tango

Mihaela, viață împlinită alături de Felix Baumgartner

Unii merg mai departe și spun că vedeta ar putea apărea în proiecte noi, despre care telespectatorii nu știu încă nimic, proiecte care sunt deocamdată în laboratoarele postului de televiziune de pe Pache Protopopescu. ”Felix e un tip special, cu o viaţă aparte, mereu pusă sub semnul pericolului.

În ultimii doi ani a făcut antrenamente pentru acrobaţie aviatică, se dă peste cap cu elicopterul… Când stai pe margine şi priveşti ce face omul ăsta, vrei să fii cu totul lângă el, să-l susţii, să-i dai exact liniştea de care are nevoie ca să performeze fără greşeală.

Am învăţat să iubesc alt-fel, cu mult mai puţin egoism şi mai multă dăruire. Eram obişnuită să fiu ceva mai preţioasă, cumva, să mă pun pe mine mereu pe primul plan şi, iată, am învăţat că iubirea e şi despre cât de mult poţi fi pentru celălalt şi cât de important e să fii exact ce are nevoie”, a spus Mihaela despre relația cu Felix Baumgartner, scrie adevărul.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×