Ce urmează pentru Viorica Dăncilă, după ce va pleca din fruntea PSD. A primit mai multe promisiuni din partea partidului

Ce urmează pentru Viorica Dăncilă, după ce va pleca din fruntea PSD. A primit mai multe promisiuni din partea partidului
Ce va face Viorica Dăncilă după ce a pierdut conducerea PSD *foto: hepta.ro

PSD este pe punctul să aibă o nouă conducere, după negocierile care au avut loc în fruntea partidului între președintele Viorica Dăncilă și ceilalți membri de prima rang ai partidului. Astfel, liderul PSD rămâne în fruntea organizației politice, chiar dacă va face un pas în spate.

Decizia cu privire la viitorul Vioricăi Dăncilă în PSD a fost luată după negocieri purtate la domiciliul fostului premier al României alături de șeful Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

Ce urmează pentru Viorica Dăncilă, după ce va renunța la conducerea PSD

După ce nu va mai rămâne la conducerea Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă va avea parte de un premiu de consolare din partea viitoarei conduceri a partidului. Astfel, Digi 24 Tv arată că Dăncilă ar fi negociat să rămână șefa organizației de femei a PSD, dar a primit și asigurări că va primi un loc eligibil pe liste în cadrul alegerilor parlamentare din 2020.

Cât despre noua conducere a PSD, cel mai probabil Viorica Dăncilă va fi înlocuită cu o echipă comună formată din Paul Stănescu, Gabriela Firea și Marcel Ciolacu, mai arată sursa citată.

Ce spunea Viorica Dăncilă, înainte de alegerile prezidențiale

Interesant este că Viorica Dăncilă a fost întrebată cu privire la posibilitatea că ar putea să piardă conducerea partidului, dacă va rata alegerile prezidențiale din acest an. Fostul premier s-a arătat încrezătoare către o reconversie profesională:

„Spre deosebire de candidatul Iohannis, eu m-am gândit mai puțin la avantajul meu personal, în schimb m-am gândit la ceea ce pot să fac pentru oameni. Sunt convinsă că voi găsi un loc de muncă pentru că eu cred că am destulă experiență. Sunt destule locuri unde pot să dovedesc că pot face performanță”, a declarat Viorica Dăncilă, la începutul lunii noiembrie, înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×