Ce telefon are Klaus Iohannis. Președintele României a plătit 1.000 de euro pentru el

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
08/10/2019, 13:20
Ce telefon are Klaus Iohannis. Președintele României a plătit 1.000 de euro pentru el
Klaus Iohannis are un iPhone XS. Sursa foto: Instagram Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, are un telefon care valorează în jur de 1.000 de euro. Șeful statului a postat o fotografie în care își face un selfie cu liberalii, în cadrul unui eveniment politic de precampanie prezidențială. Din imagine se vede clar ce fel de smartphone are președintele țării: un iPhone XS.

Klaus Iohannis are un iPhone XS

Nu se știe cu exactitate dacă telefonul pe care îl are președintele este unul achiziționat din indemnizația pe care o ia lunar ori face parte din achizițiile de protocol ale Palatului Cotroceni. Iohannis demonstrează prin fotografia postată pe Instagram că politicienii pot fi și cool dacă vor, nu doar sobri ca atunci când țin discursuri publice.

Dincolo de faptul că Iohannis le-a arătat românilor ce fel de telefon are, urmăritorii de pe Instagram au remarcat o serie de lucruri, unele negative la adresa președintelui. Una dintre persoane a observat că în prima linie se află doar bărbați, subliniind astfel faptul că femeile nu sunt promovate suficient în politică.

klaus iohannis telefon
Klaus Iohannis, la deschiderea Festivalului Internațional de Artă Europalia, alături de Majestățile Lor Regele Philippe și Regina Mathilde, la Bruxelles. Sursa foto: Instagram Klaus Iohannis

Urmăritorii de pe Instagram ai președintelui, critici la adresa acestuia

„Nu știu de ce dar văd numai bărbați în prim plan”, a scris cineva la fotografia postată de fostul primar al Sibiului. După acest comentariu, au urmat o altă serie de remarci și critici la adresa șefului statului. „Domnule președinte, ați văzut documentarul despre păduri de la Recorder?”, a întrebat cineva.

„Ai iPhone, dar na… alocațiile noastre sunt de 150 de lei”, a mai scris o tânără care din fotografia de profil e, cel mai probabil, elevă în școala gimnazială. Președintele Klaus Iohannis este tot mai prezent în țară, unde participă la evenimentele organizate de PNL, partidul care îl susține la alegerile prezidențiale care vor avea loc în luna noiembrie a acestui an.

Telefonul pe care îl deține președintele Klaus Iohannis costă în jur de 4,500 de lei. În unele locuri prețul poate ajunge și la 4,900 de lei, în funcție de magazin și modelul ales.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×