Ce studii are, de fapt, Dana Budeanu. Polițista modei are un CV surprinzător

Dan Suta   
în Stiri mondene
28/04/2020, 11:46
Ce studii are, de fapt, Dana Budeanu. Polițista modei are un CV surprinzător
Ce studii are Dana Budeanu. Are inclusiv doctoratul. Sursa foto: captură Youtube

Ce studii are, de fapt, Dana Budeanu, polițista modei după care s-au făcut cele mai multe meme-uri pe Internet? Cei care o critică trebuie să știe că, în ciuda limbajului ei colorat și a derapajelor pe care le face constant, designerul a învățat mult la viața ei.

Cea mai controversată polițistă a modei din România

Dana Budeanu a devenit cunoscută ca designer, însă popularitatea ei a explodat în momentul în care a apărut în emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV unde realiza o rubrică săptămânală în care critica vedetele pentru felul în care se îmbrăcau la diferite evenimente, cam ce făcea Iulia Albu dintotdeauna la Kanal D și acum în emisiunea lui Măruță.

După o postare scandaloasă în care critica fundația Dăruiește Viață, luând apărarea primarului Gabriela Firea în conflictul cu Vlad Voiculescu, Dana a fost dată afară de la PRO TV, iar acum este propriul ei promotor, realizând o serie de filmulețe pe Youtube. Vedeta colaborează și cu site-ul de știri politice știripesurse.ro, unde dă verdictul politic al săptămânii.

Ce studii are Dana Budeanu: „Mi-am dat doctoraul în Integrare Europeană”

Designerul și criticul de modă a fost dintotdeauna asumat. Nu a pozat în ceea ce nu este și poate tocmai de aceea multă lume o place.

Mamă a două fetițe, Dana știe ce înseamnă grija pentru copii, motiv pentru care dă des sfaturi părinților despre cum să se poartă cu cei mici, dezgustată fiind de comportamentul anumitor mămici și tătici.

Cu rubrica Amețitele și Mafioții de pe Youtube, Dana a ajuns la inimile unui public avid de meme-uri și divertisment online, pe care unii îl pun în categoria junk.

Designerul vestimentar nu a venit de nicăieri și, așa cum spuneam mai sus, a studiat foarte mult la viața ei pentru a fi cine este acum.

„Am terminat Managementul și apoi Businessul European la London School of Economics și apoi mi-am dat doctoratul în Integrare Europeana la UCL:). Am ales ce a vrut tata… asta a fost”, a mărturisit la un moment dat Dana Budeanu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×