Ce spunea Connect-R despre Misha, acum câteva zile: ”Mulţumesc pentru că eşti mamă”

Nicoleta C   
în Stiri mondene
14/08/2018, 17:22
Ce spunea Connect-R despre Misha, acum câteva zile: ”Mulţumesc pentru că eşti mamă” GALERIE FOTO
Divortul anului 2018

Acum câteva zile, Connect-r spunea vorbe frumoase despre Misha, soția lui. Astăzi, însă, el a anunțat că a anunțat divorțul. În ultimele luni, zvonuri legate de un posibil divorț al celor doi au tot fost, dar acum vine și confirmarea. Artistul a explicat de ce au hotărât, de comun acord, să se despartă. Se pare că aceștia nu mai formau un cuplu încă de acum un an. Potrivit Spynews.ro, Misha dezvăluia că nu e totul roz. ”Aș fi ipocrită să spun acum că: «mamă, totul este roz, vai, noi ne iubim cel mai mult de pe planeta asta».

S-a pus problema divorțului, pentru că suntem amândoi foarte orgolioși. Atunci când ne certăm, din orgoliu, putem face diverse lucruri”, a mărturisit acum puțin timp viitoarea fostă soție a lui Connect-r. Pe atunci, cântăreața explica faptul că nu e vorba de distanță între ei, ci de faptul că există un membru al familie care cere mai multă responsabilitate. ”Nu e vorba de distanțat, ci pur și simplu, e vorba că mai e un nou membru al familiei, pe care trebuie să il tratezi cu mai multă responsabilitate, cu mai multă atenție, cu mai multă grijă”, a mai spus aceasta.

Connect-r, dezvăluiri înainte de divorț. ”Misha e impecabilă, eu nu sunt un soț bun!”
Connect-R și Misha au fost mereu un cuplu foarte iubit de public, iar cei doi și-au manifestat dragostea în public ori de câte ori au avut ocazia.

Înainte de divorț, Connect-r i-a făcut o declarație de dragoste soției sale

Alături de o fotografie postată pe contul său de instagram, a adăugat și un mesaj emoționant pentru mama copilului său. ”Se spune că o fată devine femeie atunci când îşi începe viaţa sexuală. Eu zic că devine femeie atunci când naşte. Atunci când dă viaţă. Şi totuşi multe fete nasc copii, dar nu devin mame! Mamă eşti atunci când reuşeşti să-ţi dai seama că, copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine. Mamă înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta ţipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaşte.

Mamă înseamnă să renunţi, bineînţeles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la ieşirile în club, la tot felul de distracţii de fetiţe şi să stai seara să-ţi adormi copilul. Să-i spui poveşti, ca să aibă vise frumoase”, scrie acesta. În a doua jumătate a mesajului, Connect-r îi mulțumește soției sale pentru ca este mama copilului său. ”Nu e mamă cea care dă viaţă unui copil, ci mai degrabă cea care-şi dă viaţa pentru copil. Mulţumesc, Misha pentru că eşti mamă, pentru că eşti îngerul copilului nostru. (…) Să nu înţelegeţi greşit. Eu nu sunt un soţ bun, ba din contră! În schimb, Mihaela e impecabilă”, încheie emoționant acesta.

Connect-R și Misha au fost mereu un cuplu foarte iubit de public, iar cei doi și-au manifestat dragostea în public ori de câte ori au avut ocazia
Connect-R și Misha au devenit soț și soție, în vara anului 2013. Misha era însărcinată pe atunci, iar la câteva luni a născut o fetiță.

Connect-r a anunțat divorțul. Ce cuvinte îi transmitea soția sa în spațiul virtual

Înainte ca artistul să anunțe divorțul, cu doar cîteva ore înainte, Misha a publicat o imagine însoțită de o descriere cu un mesaj ce poate îl viza de Connect-r. ”Nimeni nu este prea ocupat. Este doar vorba de priorități”, a scris cântăreața. Cu toate că zvonurile prevesteau despărțirea, cei doi au anunțat mult mai târziu cele întâmplate. O perioada, aceștia, deși aveau probleme, au fost în continuare împreună. De asemenea, cântărețul a dorit să i se respecte dorința de a nu fi întrebat despre ce s-a întâmplat între cei doi. Totodată, artistul a clarificat și că au rămas împreună o perioadă de dragul fetiței lor, Maia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×