A schimbat-o viaţa de femeie măritată. Cum a ajuns să arate acum Misha, soţia lui Connect-R

Ionuţ Cataramă   
în Monden
02/10/2017, 19:54
A schimbat-o viaţa de femeie măritată. Cum a ajuns să arate acum Misha, soţia lui Connect-R GALERIE FOTO

Viaţa de femeie măritată îi prieşte de minune frumoasei Mihaela Mihalache. Sau Misha, cum o ştie lumea. Cu toate că a născut, soţia lui Connect-R este mai sexy pe zi ce trece, dovadă fiind imaginile din galeria foto de mai sus.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cei doi au devenit părinţi în luna ianuarie a anului 2014, când blondina originară din Republica Moldova a adus pe lume o fetiţă, Maya. În luna septembrie a aceluiaşi an, Misha şi Connect-R s-au căsătorit, evenimentul fiind unul dintre cele mai mediatizate din showbiz-ul românesc.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Trei ani au trecut de atunci şi blondina a înflorit, arătând acum chiar mai bine decât înainte. Nu că înainte nu era sexy, doar că acum s-a împlinit şi s-a transformat dintr-o puştoaică frumoasă într-o doamnă plină de sex-appeal.

Închide ×