Ce se întâmplă la mormântul lui Răzvan Ciobanu. Dezvăluiri revoltătoare: ”Unii au dat un fel de petrecere”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
13/07/2019, 12:36
Ce se întâmplă la mormântul lui Răzvan Ciobanu. Dezvăluiri revoltătoare: ”Unii au dat un fel de petrecere”
La mormântul lui Răzvan Ciobanu vine aproape zilnic un bărbat misterios care plânge și aprinde lumânări. Sursa foto: Facebook.com

Răzvan Ciobanu a murit a doua zi de Paște, pe 29 aprilie, iar moartea sa nu a fost elucidată nici până la această oră. Prietenii designerului au fost șocați de vestea trecerii în neființă. Chiar și cei care nu l-au cunoscut vorbesc despre creatorul de modă. Un pensionar a povestit ce se întâmplă acum la mormântul lui Răzvan Ciobanu din cimitirul Ferentari. 

Numeroși prieteni l-au condus pe ultimul drum. Un bărbat misterios vizitează zilnic mormântul lui Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a fost condus pe ultimul drum de foarte mulți oameni, prieteni, rude, chiar și de persoane care nu l-au cunoscut niciodată. Printre persoanele publice care au mers la înmormântarea regretatului designer s-au numărat: Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Oana Roman şi soţul ei, Ilinca Vandici, Alin Gălăţescu, Rita Mureşan şi Vica Blochina.

Numeroase coroane de flori se găsesc chiar și la această oră la mormântul celebrului designer de modă. Se pare că locul de veci a devenit un fel de pelerinaj și zilnic se perindă oameni la mormântul lui Răzvan Ciobanu. Un bătrân care vine zilnic să-și viziteze soția la cimitirul din Ferentari a povestit că vede destul de des un bărbat misterios la mormântul creatorului de modă. Bărbatul vine în jurul orei 19:00 la locul de veci, plânge și aprinde mereu o candelă.

„Văd mereu tot felul de bărbaţi bizari la mormântul lui Răzvan Ciobanu, că e aproape de cel al soţiei mele. Au haine lucioase, pantaloni mulaţi şi căciuli ciudate…Deh, stilul ăsta şui, de neînţeles al tinerilor. Mai e însă un domn, care pare om serios…Pe el l-am văzut de multe ori la mormânt. E tânăr, destul de înalt, se îmbracă normal, simplu, în culori închise şi stă la locul de veci minute bune. Suferă, săracul, se vede că a ţinut la răposat.”, a declarat bărbatul, conform wowbiz.ro.

Răzvan Ciobanu amurit într-un accident auto a doua zi de Paște
La mormântul lui Răzvan Ciobanu vine aproape zilnic un bărbat misterios care plânge și aprinde lumânări. Sursa foto: wowbiz.ro

Mormântul lui Răzvan Ciobanu, loc de pelerinaj pentru zeci de oameni

Înainte să plece, mereu aprinde o candelă, are un ritual. Toate candelele pe care le vedeţi acolo sunt aprinse de el. Mie, sincer să fiu, nu mi-a plăcut de Răzvan Ciobanu absolut deloc, dar omul ăsta chiar mă impresionează”, a mai spus bătrânul.

Vârstnicul este revoltat că unii oameni nu au niciun pic de respect pentru oamenii trecuți la cele veșnice. Bărbatul a mai povestit că sunt persoane care își bat joc de locurile de veci din cimitirul Ferentari aruncă ”cutii de bere, chiştoace, ambalaje de dulciuri sau pachete de ţigări”. 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×