Ce se întâmplă între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, după ce s-au separat: ”S-au mai liniștit apele”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/05/2020, 15:34
Ce se întâmplă între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, după ce s-au separat: ”S-au mai liniștit apele”
Ce se întâmplă între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, după ce s-au separat: ”S-au mai liniștit apele”. Sursa foto: Instagram.com

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit cu mare scandal în vara anului trecut când au ajuns să-și spele lucrurile în public, însă acum relația lor pare că a intrat pe făgașul normal. Frumoasa cântăreață a mărturisit cum stau lucrurile, dar și cum s-a schimbat viața ei după separarea de cel care i-a dăruit doi băieți.

Cântăreața Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au ajuns la o înțelegere de dragul copiilor

Cunoscuta artistă Claudia Pătrășcanu a renunțat la cariera muzicală de dragul bărbatului pe care-l iubea, însă povestea lor de dragoste nu s-a sfârșit prea bine. Bruneta și Gabi Bădălău s-au despărțit, în ciuda faptului că au împreună doi băieți.

Separarea nu a fost una amiabilă, artista fiind dată afară din casă în miezul nopții împreună cu cei doi băieți, însă se pare că a decis să îngroape securea trecutului și să păstreze o relație plăcută cu Gabi Bădălău, de dragul copiilor pe care îi au împreună.

Cum s-a schimbat viața artistei după despărțire

Frumoasa cântăreață a trecut prin multe anul acesta, dar aceste experiențe au determinat-o să-și schimbe complet viața. Claudia Pătrășcanu a mărturisit într-o emisiune TV că a înțeles că trebuie să se iubească mai mult, universul său gravitând acum îi jurul celor doi băieți.

Cât despre relația cu fostul partener de viață cântăreața din Constanța a declarat că s-au mai liniștit apele, băieții petrecând sărbătorile pascale de anul acesta în compania tatălui lor, Gabi Bădălău. Asta înseamnă că de Crăciun copiii vor sta alături de mamă.

„La mine au venit anul acesta toate și a trebuit să lucrez cu mine foarte mult. Am fost cu copiii, nu singură. Eu dacă îi am pe băieți, am totul. Abia acum tot universul se învârte în jurul meu și al copiilor.

Dacă înainte se învârtea în jurul fostului soț și a familiei, acum e altfel. Am înțeles că trebuie să mă iubesc mai mult. Am învățat, am studiat. Am uitat de existența mea și am pus alte lucruri pe primul loc, dar uitasem să mă iubesc pe mine.

Au fost la tatăl lor de Paște. Anul acesta de Crăciun vor fi cu mine. Majoritatea timpului îl petrecem împreună. Suntem pe un drum bun”, a povestit artista la Antena Stars, informează spynews.ro.

Așadar, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se înțeleg mult mai bine, dar asta nu înseamnă că se vor împăca. Artista a mai spus că divorțul va continua în instanță și va face în așa fel încât micuții să nu simtă despărțirea lor foarte mult.

„Cred că s-au mai liniștit apele și ne-a mai luminat Dumnezeu mintea și mergem mai departe în instanță. Ne urmăm cursul vieții. Îmi doresc să fie bine și să fim doi părinți maturi, să ne putem crește împreună copiii și să nu simtă despărțirea noastră.

E atât de imprevizibilă viața. Mi-am schimbat principiile și felul de a gândi”, a completat cântăreața, potrivit sursei menționate anterior.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×