Ce se întâmplă în ultimul episod din serialul Vlad, de la Pro TV. Vlad și Ștefan, partidă periculoasă de poker

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
23/09/2019, 11:36
Ce se întâmplă în ultimul episod din serialul Vlad, de la Pro TV. Vlad și Ștefan, partidă periculoasă de poker
Luni seara, ai parte de un nou episod din serialul Vlad. Sursa foto: protv.ro

Luni, 23 septembrie, cu începere de la orele 20:30, Pro TV difuzează un nou episod din Vlad, serialul cu care postul din Pache Protopopescu și-a propus să cucerească audiențele și în această toamnă. Ajunsă la sezonul cu numărul doi, povestea a ținut cu sufletul la gură în fața micilor ecrane un număr impresionant de telespectatori din întreaga țară, mai ales datorită răsturnărilor de situație de-a dreptul spectaculoase.

Vlad îl provoacă pe Ștefan la o partidă de poker

Pentru a-și duce planurile de răzbunare la bun sfârșit, Vlad continuă să-și țină dușmanii aproape și, mai mult decât atât, îl provoacă pe Ștefan, prietenul său din copilărie, devenit între timp cel mai mare inamic, la o partidă de poker, iar miza este uriașă, mai ales că eroul nostru aruncă în luptă toate armele, chiar și cu riscul de a fi deconspirat.

Tot în episodul de luni, Vlad și-ar putea pierde un aliat important din planul său de răzbunare. Este vorba despre Cezar, despre care nu se mai știe nimic din momentul în care și-a înscenat moartea. În plus, protagonistul este prins la mijloc între propria vendetă și planul Deliei, care îi va cere foarte curâd ajutorul: „Cezar n-ar muri degeaba! Tu nu mai eșți băiatul ăla senin, cu privire nevinovată. Băiatul ăla a murit în incendiu la Rahova, acum ești ca noi, Vlad! Fie că-ți place, fie că nu! Am nevoie de un bărbat puternic lângă mine, tu ești acela. Ne ești dator!”, i-a transmis partenera de viață a inginerului.

Vlad nu renunță la planurile sale de răzbunare. Sursa foto: protv.ro
Vlad nu renunță la planurile sale de răzbunare. Sursa foto: protv.ro

Andrei Duban a sesizat o gafă în serialul Vlad

Serialul Vlad este fără îndoială una dintre cele mai de succes producții românești, mai ales că a reușit să-i cucerească inclusiv pe unii dintre cei mai îndrăgiți actori. Printre aceștia se numără și Andrei Duban, care, de altfel, a observat un amănunt interesant și nu a putut rezista tentației de a-l face public.

Duban și-a descoperit fostul coleg de școală, actor în serial, în timp ce bea de trei ori dintr-o ceașcă goală. „Mă uit la Vlad! Un coleg de clasă de-al meu bea de trei ori dintr-o ceașcă goală!!! Așa ceva?”, a scris acesta pe contul personal de Facebook, stârnind numeroase reacții din partea internauților, care s-au amuzat pe marginea unei astfel de situații.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×